14.–21.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][8]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Korhonen: "Ei jää Saudi-Arabian kisasta paljon hyvää sanottavaa, mieluummin olisin lumitöissä Suomessa"

Alkuvuoden esityksiinsä pettynyt Mikko Korhonen antoi kuulua mielipiteensä myös kisakentän heikoista viheriöistä.

Mikko Korhonen pelasi golfin Euroopan kiertueen Saudi International -kilpailun viimeisellä kierroksella sunnuntaina tuloksen 73. Se on pudottanut hänet kisassa jaetulle 44. sijalle, kun viimeinen kierros on vielä kesken.

Päätöspäivänä Korhonen teki yhden birdien ja neljä bogia. Hän tulee ansaitsemaan kilpailusta palkintorahaa arviolta 15 000–20 000 euroa.

”Aika huono päivä tänään. Tähän päivään kulminoitui oikeastaan koko kuukauden setti, 95 prosenttisesti liian huonoa. Tätähän tämä on, huonoa niin kauan että tulee se hyvä jakso, jos jaksaa olla kärsivällinen ja ottaa iskuja vastaan”, Korhonen sanoi.

Suomalainen oli pettynyt vasta hiljattain valmistuneen kisakenttä Royal Greens Golf & Country Clubin kentän viheriöihin, jotka olivat paitsi poikkeuksellisen hitaat, myös epätasaiset.

Viheriöt saivat suorasanaista kritiikkiä perjantaina maailmanlistan ykköspelaajalta Justin Roselta. Lauantaina Espanjan tulisieluinen Sergio Garcia meni jopa astetta liian pitkälle sorruttuaan tärvelemään viheriöitä useaan otteeseen putterillaan. Garcia diskattiin kilpailusta ja hän pyysi tekoaan myöhemmin anteeksi.

”Kyllä Sergio (Garcia) oikeilla jäljillä oli. Nämä griinit ovat huonoja. Eipä jää Saudi-Arabian kisasta paljon hyvää sanottavaa, mieluummin olisin lumitöissä Suomessa”, Korhonen jatkoi.

Kisan voitto on huipentumassa Dustin Johnsonin (-17), Haotong Lin (-16) ja Tom Lewisin (-16) väliseen voittotaisteluun.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje