Kalle Samooja on osoittanut ET-uransa alkumetreillä, että pelin taso riittää koviinkin koitoksiin pääkiertueella. Kuva: Getty Images
European Tour |
27.1.2019

Liika adrenaliini pilasi hyvän kierroksen? − Samooja kuitenkin tyytyväinen kokonaisesitykseensä

Parhaan ET-sijoituksensa saavuttanut Kalle Samooja aikoo iskeä kovaa Saudi-Arabiassa.

Dubai Desert Classicissa jaetulle 16. tilalle sijoittunut Kalle Samooja sai sunnuntain kierrokselleen aikaisempien päivien tavoin vauhdikkaan lähdön. Kaksi alussa tullutta birdieä lupaili taistelua kovimmista sijoituksista, mutta ulosmenon kaksi bogia löi kapuloita rattaisiin.

”Hyvin lähdin telineistä taas. Sain helpot reiät käytettyä hyvin hyödyksi. Etuysillä oli vähän adrenaliinia veressä ja olin vähän liian pitkällä koko ajan. Olisi pitänyt pariin kertaan ottaa pienempää köliä ja lyödä isompi lyönti”, Samooja kertoi.

Sisääntulossa turkulainen saldosi vielä kaksi birdieä ja yhden bogin, ja päätyi tulokseen 71.

”Takaysillä oli muutama ihan hyvä paikka, mutta en vaan osunut reikään. Viimeiselle reiälle sain käännettyä hyvän birkun. Iso linja draiviin, rauta 5 griinille ja kaksi puttia”, Samooja kertasi päätösreikää, jonka myötä hän sai vielä nousua tuloslistassa.

Samooja jakoi kilpailussa 16. sijaa, mikä on myös hänen paras saavutuksensa Euroopan kiertueella. Palkintorahaa Dubaista kertyi vajaat 38 000 euroa.

Vaikka kolmen kierroksen jälkeinen viides tila lupaili vähän enemmänkin, ei Samooja ollut esitykseensä pettyneen oloinen.

”Peli oli hyvässä iskussa, ja viime viikon vaikeuksien jälkeen täytyy olla tyytyväinen esitykseen. Itseluottamuksen rippeet messiin ja Saudi-Arabiaan iskemään yhtä kovaa”, hän totesi.

Lähde: Kalle Samoojan tiedote

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.