[11][17]

Janne Kaske debytoi Euroopan kiertueella huhtikuussa

Karsinnassa menestynyt porvoolainen lähtee hakemaan Kiinan avoimista muutakin kuin pelkkää kokemusta.

Määrätietoisesti uraansa Aasiassa rakentava Janne Kaske (-4) onnistui erinomaisesti Hong Kong Golf Clubilla perjantaina päättyneessä Volvo China Openin karsintaturrnauksessa.

Hän pelasi 36 reiän kilpailussa kierrostulokset 67–69, ja sijoittui Taiwanin Lu Sen Lienin kanssa jaetulle kakkostilalle.

Turnauksesta heltisi kolmelle parhaalle paikka huhtikuun viimeisellä viikolla Pekingissä pelattaviin Kiinan avoimiin.

”Hienoa saada onnellinen loppu vihdoin. Tässä on ollut tänä vuonna monta paikkaa saada hyviä asioita tapahtumaan, mutta oon vähän sakannut syystä tai toisesta vikalla kierroksella”, Kaske sanoi taiston tauottua.

”Kylmästä ja tuulisesta kelistä huolimatta etenin tänään hyvin lyönti kerrallaan varmasti pelaten.”

Kaskelle palkintoarvoltaan 2,75 miljoonan euron Pekingin turnaus tulee olemaan ensimmäinen Euroopan kiertueella.

Upeaa päästä tekemään ET-debyytti parin kuukauden päästä. Peli on ollut alkuvuodesta aika terävässä iskussa, joten lähdetään sinne tosissaan hakemaan muutakin kuin vain kokemusta. – Janne Kaske

Teemu Putkonen (par) oli lopputuloksissa kahdeksas, karsintakilpailun voitti USA:n Blake Snyder (-6).

Volvo China Openin Hongkongin kansainväliseen karsintaan osallistui 60 pelaajaa.