Erofejeff 62:s Moskovassa – Slatterylle niukka voitto - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Erofejeff 62:s Moskovassa – Slatterylle niukka voitto

Lee Slattery kuittasi Skolkovo Golf Clubilla pelatun kisan voitosta 166 660 euron palkintosekin. Kuva: Getty Images

Russian Openissa toisena päivänä loistanut Peter Erofejeff pelasi päätöskierroksella tuloksen 72. Se ei muuttanut hänen 54 reiän jälkeisiä asemiaan, joten helsinkiläinen päätyi kisassa 62. tilalle. Erofejeff teki sunnuntaina neljä birdieä ja viisi bogia.

Erofejeff rutisti kisan jatkokierroksille, pelaamalla perjantaina tuloksen 66, jolla hän jakoi päivän kovinta noteerausta.

Turnauksen muut suomalaiset, Henri Satama ja Kalle Samooja karsiutuivat.

Moskovan turnauksen voiton vei Lee Slattery (-15), jolle Estanislao Goya hävisi yhdellä lyönnillä. Tämä oli kärjen järjestys myös kolmen kierroksen jälkeen. Voitto oli englantilaiselle toinen Euroopan kiertueella.

Meneillään oleva kausi on ollut Slatterylle vaikea, joten ykköstila osui hänelle mainioon paikkaan.

”On hienoa saada tällainen saavutus kauden jälkipuolelle. Pystyn nyt suunnittelemaan ensi vuotta, ja toivottavasti nousen takaisin sille tasolle, mille kuulunkin”, Slattery sanoi.

Slattery teki ratkaisevan iskun finaalikierroksen toiseksi viimeisellä reiällä, missä hän chippasi pallon kuppiin. Goya teki vielä birdien 18:lla, mutta Slattery kesti paineet tärkeässä vajaan metrin pituisessa par-putissaan.

”On hauskaa, että osa-alue, joka on pettänyt pelissäni toistuvasti edellisten kuukausien aikana, pelasti homman. Olen tehnyt paljon töitä lähipelin eteen. Upotettu chippi tärkeällä hetkellä osoittaa, että kova harjoittelu maksaa lopulta itsensä takaisin.”

Goya oli niukasta tappiostaan huolimatta tyytyväinen esitykseensä. ”Pelasin loistavasti. Tein parhaani, mutta Lee päihitti minut lyönnillä. Olen kaikesta huolimatta varsin onnellinen”, argentiinalainen sanoi.

David Horsey (-13) oli kolmas. Ruotsin Oskar Henningsson (-12) jakoi parhaana pohjoismaalaisena neljättä sijaa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje