16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Henkilöt

Tiger Woods ryhtyy Twitterin käyttäjäksi

Tiger Woods on luvannut avautua faneillleen jatkossa myös Tiwitterin välityksellä © Getty Images

Tiger

Tiger Woods on viimeisen vuoden aikana joutunut antamaan median edessä tiedonantoja ja jakamaan tuntemuksiaan tavalla, joka varmasti on kuluttanut miestä monella tavalla. ”Ripittäytyminen” jatkui torstaina ESPN:n radiokanavalla jolle Woods antoi 25 minuutin mittaisen haastattelun.

”En ollut onnellinen itseni kanssa. Tein asioita jotka tiesin moraalisesti vääriksi, eikä niin olisi pitänyt toimia. Nyt tärkein tehtäväni on mennä perusasioihin elämäni kanssa. Kuka minä olen ja mitä haluan. Prosessi on pitkä ja olen siinä vasta alkuvaiheilla. Olen kuitenkin jo paljon onnellisempi kuin vuosi sitten”, Woods määritteli.

Woodsdin elämänarvot ovat tapahtumien vuoksi menneet luonnollisesti monella tavalla uusiksi.

”Lapseni ovat minulle ehdottomasti kaikkein tärkeimmät. Koetan opettaa heille joka päivä jotain, kuten isäni teki minun kanssani. Sen olen jo itsekin oppinut, että aivan yksinkertaiset päivittäin tapahtuvat asiat tekevät minut onnellisemmaksi kuin isot voitot”, Woods jatkoi Newsweek-lehdessä, jonka kanssa hän aloittanut yhteistyön.

Tiger on ollut laiska Twitterin käyttäjä vuodesta 2009. Mitään ei käytännössä ole tullut ulos.Nyt hän on luvannut ryhdistäytyä tälläkin rintamalla.

”Olkaa tarkkaavaisia, olen viimeinkin päättänyt viestiä tekemisistäni Twitterin kautta”, Woods julisti keskiviikona ilmoittaen samalla, että hän itse on viestien takana.

”Tiger haluaa olla paremmin yhteydessä faniensa ja suuren yleisön kanssa, twittaaminen on siinä ensimmäinen, mutta ei suinkaan ainoa askel” , kertoi hänen managerinsa Mark Steinberg.

Woodsin monisäikeistä isäsuhdetta kuvaava kirja, ”His Fathers son”, julkaistiin USA:ssa marraskuun alussa. Golf Digestin tuoreimmassa, keskiviikkona ilmestyvässä numerossa on varsin mielenkiintoinen laaja artikkeli pohjautuen kirjan sanomaan.

Martin

Tiger Woods on voittanut ammattilaisena 96 kisaa. Päättyvän vuoden aikana hänellä ei vielä ole voittoja. Viimeinen yritys on joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna hänen omassa kutsukisassaan Chevron World Challengessa. Viimevuonna kisan voitti Tigerin ollessa poissa Jim Furyk joka lukeutuu nytkin suosikkeihin. Mukana ovat Euroopan Tourin rahalistan voitosta edellisviikolla Dubaissa kisailevat Graeme McDowell sekä Martin Kaymer.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje