16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Henkilöt

Heikki Kovalainen valitsi Sand Valleyn kotikentäkseen

Heikki Kovalaisen nimen perässä lukee golfkilpailuissa jatkossa Sand Valley Golf & Country Club.

Heikki Kovalainen teki keskiviikkona pikavisiitin Puolaan, Gdanskin lähistöllä sijaitsevalle Sand Valleyn kentälle jonka on suunnitellut Lassi-Pekka Tilander. Formulakuski on tehnyt vuosikausia yhteistyötä kentän rakennuttaneen Hulkkosen perheen kanssa.

Golfura on vasta aluillaan, edellisvuonna golfin aloittanut Kovalainen on pelannut reilun vuoden , siihen nähen tasoitus 12 on kunnioitettava. Huhtikuussa hän osallistui Volvo China Openissa Mikko Ilosen ryhmässä pro-amiin. Miehet ovat tutustuneet toisiinsa armeija-aikana Lahden urheilukoulussa.

-Heikillä on potentiaalia ja hyvä ymmärrys pelistä. Mailanvalinnoissa hänellä on vielä oppimista, tuulen ja kelin vaikutuksen ymmärtäminen kehittyy tulevaisuudessa. Yritin häntä Kiinassa hieman evästää näistä asioista. Kovaan vastatuuleen mailavalinta voi sadasta metristä olla myös joku muu kuin wedge, MikkoIlonen kommentoi yhteisen kierroksen jälkeen.

Sand Valleyn tilaisuudessa julkistettiin se, että Kovalainen on ostanut kentän alueelta maata jolle hän tulevaisuudessa rakentaa oman asunnon. Mediaa Kovalainen informoi lehdistötilaisuudessa, mutta kierroksensa hän halusi rauhoittaa itselleen.

-Minulla on pitkä yhteinen historia Timo Hulkkosen ja hänen perheensä kanssa. Tämänkn johdosta on hyvin miellyttävää ja luonnollista ryhtyä Sand Valleyn kentän jäseneksi ja osakkeenomistajaksi. Kenttä on mielestäni loistava ja Puola sijainniltaan mainio tukikohta. Aion tulevaisuudessa viettää Sand Valleyssa niin paljon aikaa kuin mahdollista kilpailujen välissä, Kovalainen suunnitteli tiedotteen mukaan.

Kovalainen on raivannut kalenteristaan tilaa myös The Openin seuraamiseen heinäkuussa. Kilpailu pelataan St.Andrewsissa.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje