Timo Karvinen valmentaa EGS:ssa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Timo Karvinen valmentaa EGS:ssa

Timo Karvisen työsuhde Sveitsiin päättyi syksyllä. Kuva EM-kisoista Linna Golfiste.

Espoon Golfseura ja Timo Karvinen ovat tehneet sopimuksen valmennustoiminnan hoitamisesta vuosina 2015-2017.

Karvinen on maamme kokeneimpia ja koulutetuimpia valmentajia, joka on 1990-luvun puolivälistä alkaen toiminut valmentajana Tarina Golfissa, Yyterissä ja Nordcenterissa. Maajoukkuepelaajia hän on koutsannut Suomessa, Guatemalassa ja viimeksi Sveitsissä neljän vuoden ajan.

Käkikellomaassa maajoukkuetoimintaa uudistetaan radikaalisti ja Karvisen sekä fyysisestä valmennuksesta vastanneen Petri Lehikoisen toimenkuva lakkautettiin.

”Kartoittelin erilaisia vaihtoehtoja syksyllä. Espoosta otettiin yhteyttä ja pääsimme nopeasti samalle aaltopituudelle. Toimin perustettavan Espoon Golfakatemian rehtorina. Pyrimme kehittämään ympärivuotisia palveluita ensisijaisesti EGS:n jäsenille. Ohjattu talviharjoittelu käynnistyy tammikuussa Espoon Season Golfissa.Edustuspelaajien ja juniorien osalta toiminta on jo käynnistynyt Tavoite on se, että palveluja on kaikenikäisille ja tasoisille,” Karvinen kertoo.

Hän vetää alkuvaiheissa opetustoimintaa yksin, tavoitteena on rekrytoida lisävoimia ennen kauden alkua.

EGS:n toiminnanjohtaja Maitta Kotaniemi-Rauramo uskoo, että Espoon Golfakatemia toimii monipuoliisena”oppimiskeskuksena”, joka tarjoaa jäsenistölle runsaasti vaihtoehtoja edetä golfarin polulla.

”Timo Karvinen on mielestämme paras mahdollinen henkilö vetämään tätä toimintaa. Nykyisten jäsenten lisäksi kehittyvä toimintamme houkuttelee uusiakin pelaajia mukaan. ”Tule meille, opit pelaamaan,” on mainio motto tekemiselle,” Kotaniemi-Rauramo määrittää.

Lajivalmennuksen lisäksi tammikuussa käynnistyy golfjooga, jota vetää Antti Sipinen (SJL), sekä Method Putkisto golffareille (Method Putkisto & Pilates Studio Helsinki/ Tea Wahlroos.

EGS:n kenttä on Jan Sederholmin ensimmäisiä suunnitteluprojekteja Suomessa.Espoon Golfseuran kentällä pelattiin päättyneen kauden aikana noin 28.000 kierrosta. Jäsenmäärä oli marraskuun alkupuolella 1235.

Muuttunut markkinatilanne on vaikuttanut Espoossa siten, että tällä hetkellä jäseneksi pääsee jonottamatta. Enimmillään jonossa oli jopa 2000 ihmistä.

EGS:n tavoitteena on saada jäsenmäärä kasvamaan lukuun 1400, jota on tavoiteltu mm. alentamalla liittymismaksua.

Teemu Tyry

Espoon Golfseura, kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)