16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Paltamossa rakennetaan brändiä

Paltamon kenttä isännöi kesäkuun puolivälissä Finnish Tourin kisaa.

”Näppis” Leinonen on Paltamon kuuluisin pelaaja ja oleellinen osa Paltamo Golfin brändiä jota omistajat pyrkivät kehittämään .Alkuasukkaiden lisäksi Oulujärven rannalla pelaa vuosittain entistä enemmän vieraspelaajia. Uutena täkynä kaudella 2012 ovat edulliset iltapäiväkierrokset, kaksi pelaa ja vain toinen maksaa. Paltamo Open oli kuluvalla kaudella Finnish Tourin kisa, siitä rakennetaan perinnettä brändin vaalimiseksi.

Reijo Riihimäen näkemyksen mukaan Paltamo on vasta elinkaarensa alkumetreillä kun puhutaan kunnasta matkailukohteena. Katso oheinen Riihimäen videohaastattelu. Hänestä on myös henkilöhaastattelu tuoreimmassa Golf Digestissa

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)

    Jari says:

    Nonni, loytyyhan sielta edes yksi, joka osaa hommansa. Juuri talla tavalla kenttien pitaisikin toimia. Hattua paasta!

    Eero Attila says:

    Hieno haastattelu mahtavasta persoonasta. Kiitos Teemu Tyrylle osuvasta valinnasta. Reijon ansiolistalle kuuluu myös upeiden tapahtumien järjestäminen. Mm. Hattulassa järjestetty kirkkogolf 2005 on yksi loistava esimerkki. Reijo Riiihimäki ja Hattula golf olisivat olleet valmiit jatkamaan perinnettä, mutta muut seikat estivät sen. Tämä mies on todellinen golfin uranuurtaja Suomessa ja hänen golfkentälleen on aina ilo mennä pelaamaan. Voimia Sinulle ja perheellesi Reijo! t. Eero A.