16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Vuoden 2016 luetuimmat jutut – top 10

Jos kiinnostava juttu meni syystä tai toisesta ohi tai haluat palata vuoden päätteeksi hetkeksi kauden 2016 kiinnostavimpien juttujen ääreen, ole hyvä! Tässä on vuoden 2016 kymmenen kärki.

Vuoden 2016 loppumetreillä on aika luoda lyhyt katsaus vuoden luetuimpiin juttuihin. Mukana on muutama ennalta-arvattava makupala, mutta myös pari yllättävää menestyjää.

10. Lauri Ruuska kertoo: ”Vajosin pohjalle, enkä halua ikinä palata sinne”

Ammattilaisuransa alkumetreillä pahasti pettymään joutuneen Lauri Ruuskan avoimen rehellinen tilitys urasta ja menneestä kaudesta vangitsi lukijoiden mielenkiinnon. Ruuskan potentiaali on tiedossa. Kun peli loksahtaa raiteilleen, luvassa on vielä monia komeita otsikoita ja kiinnostavia tarinoita.

9. Jaajo Linnonmaan kauden ensimmäinen draivi videolla

Suosikkijuontaja ja radioääni Jaajo Linnonmaa tähditti Golflehden nelosnumeroa. Jutun kirjoittanut Teemu Tyry tallensi videolle Jaajon kauden ensimmäisen draivin – ja sekös kiinnosti lukijoita!

jaajo

8. Kevät etenee – lisää kenttiä avautunut

Kotimainen golfkausi käynnistyi rysäyksellä huhtikuun toisella viikolla. Kun mailat oli kaivettu naftaliinista ja kroppa verrytelty pelikuntoon, suunnisti moni Golfpisteen sivuille tarkastamaan, missä jo pelataan.

Toivottavasti kevät on rakkaalle lajille vähintään yhtä suotuisa tulevana keväänä. Seuraamme tilannetta ja pidämme teidät ajan tasalla!

7. Pelaat väärältä tiiltä – testaa, mikä on itsellesi sopiva kentänpituus

Lokakuun lopussa julkaisimme ”Pelaat väärältä tiiltä…” -nimisen artikkelin yhteydessä laskurin, jonka avulla voi nopeasti selvittä itselleen sopivan golfkentän pituuden. Mahdollisuuteen tarttui moni, ja tulokset poikivat pari mielenkiintoista jatkojuttua.

6. Piltzin parhaat 2: bunkkerilyönnin yleisimmät virheet

Piltzin parhaat 2 -opetussarjan ykköstilan vei tänä vuonna bunkkerilyönnin perusteisiin pureutuva juttu ja video. Opetusjutut kiinnostivat lukijoitamme kaikkinensa valtavasti ja kaudella 2017 luvassa on paitsi jatkoa Piltzin parhaat -sarjaan myös täysin uudenlaista opetussisältöä.

Piltzin parhaat 2 -juttusarjasta kympin kärkeen olisi noussut useampiakin juttuja. Rajoitimme määrän yhteen, jotta muillekin jäisi tilaa. Kaikki opetusjuttumme löydät osoitteesta Golfpiste/opetus

5. Mikko Korhosen unelmaviikko – uran paras sijoitus ja pelioikeus ensi kaudeksi

Euroopan kiertueella pelaavat tähtemme Mikko Ilonen, Roope Kakko ja Mikko Korhonen kiinnostivat lukijoitamme läpi kauden. Erityisen tarkasti seurattiin Mikko Korhosen venymistä voittokamppailuun viimeisellä mahdollisella hetkellä Portugalin kilpailussa.

<a href=Mikko Korhonen oli mahtavalla pelipäällä Portugalissa. Kuva: Getty Images." width="630" height="420" />

Mikko Korhonen oli mahtavalla pelipäällä Portugalissa. Kuva: Getty Images.

Korhosen taidonnäyte kiinnosti lukijoita ja mikä parasta, samaa herkkua on luvassa myös vuonna 2017.

4. Ratkaiseva päivä Ryder Cupissa

Olisi pieni ihme, jos Ryder Cup ei olisi mahtunut top 10 -listalle missään muodossa. Tapahtuman kiinnostavimmaksi jutuksi nousi Teemu Tyryn analyysi puolimatkan krouvissa.

3. Opettele ”Axe drill” ja lyö parempia rautalyöntejä

Kuten sanottua, opetus kiinnosti lukijoitamme. Jopa Piltz joutui taipumaan, kun Emirates Golf Clubin johtava pro Stephen Deane esitteli videolla kollegansa Pete Covenin maineikkaan ”Axe drillin” saloja.

2. Oikean grippikoon selvittäminen on tärkeää

Parhaat ohjeet ovat usein yksinkertaisia ja kestävät aikaa – kuten Marko Kuivasaaren koostama juttu oikean grippikoon selvittämisestä. Tämän jutun pariin kannattaa palata, kun grippien vaihto tai uusien mailojen hankinta tulee ajankohtaiseksi.

1. Lyöntipituuslaskuri paljastaa: golfkenttä on punaiselta tiiltä kilometrin liian pitkä

Lyöntipituuslaskuri kiinnosti, ja vielä enemmän kiinnostivat laskurin tulokset. Päätoimittajamme Jere Jaakkolan artikkeli oli vuoden ylivoimaisesti luetuin juttu!

Herkkua on säästetty myös vuoden loppumetreille, huomenna perjantaina 30.12. julkaistavasta jutusta selviää, mihin lyöntipituutesi riittää vertailussa samassa tasoistusryhmässä pelaaviin nähden.

Suuri kiitos lukijoille!

Golfpisteen toimitus

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje