Maailmanlaajuisen tasoitusjärjestelmän käyttöönotto siirtyy helmikuulle - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Maailmanlaajuisen tasoitusjärjestelmän käyttöönotto siirtyy helmikuulle

Tuloskortin merkitsemiseen tasoitusjärjestelmän vaihtuminen ei tuo muutoksia.

Suomen Golfliitto päätyi WHS:n kohdalla 1,5 kuukauden lykkäykseen, jotta uutta järjestelmää saadaan hiottua kunnolla.

Suomen Golfliitto on päättänyt siirtää maailmanlaajuiseen tasoitusjärjestelmän (WHS) käyttöönottoa vuodenvaihteesta helmikuun 19. päivään. Asiasta päätti Golfliiton hallitus kokouksessaan tiistaina.

”Olemme kuunnelleet kaikkia osapuolia, ja päätimme siirtämisen olevan tarpeen parhaaseen lopputulokseen päästäksemme. Aikataulu oli alun perinkin tiukka, koska kattojärjestöjen viimeiset määrittelyt valmistuivat lokakuun lopussa”, SGL:n toiminnanjohtaja Juha Korhonen sanoi.

Uudessa järjestelmässä tasoituksen laskenta siirtyy seurajärjestelmistä Golfliitolle. Seurajärjestelmät lähettävät tasoituskierrosten tiedot Golfliiton eBirdie-palveluun, joka laskee niiden perusteella WHS:n mukaiset tasoitukset pelaajille. Tarvittavat lisätoiminnot tullaan toteuttamaan laajentamalla nykyistä jo seurajärjestelmien käytössä olevaa rajapintaa.

Aikataulun siirtämisellä varmistetaan seurajärjestelmien toimittajille lisäaikaa testaukselle ja järjestelmän hiomiseen. Tasoituksen laskennan taustajärjestelmä valmistuu vuoden alkuun mennessä.

Samalla golfyhteisöt saavat enemmän aikaa käyttöönottoon valmistautumiselle ja koulutukselle. Alkuvuodesta golfyhteisöissä ollaan usein lomalla, joten myös henkilöstön asiakaspalveluvalmius on parempi helmikuussa.

Pelaajiin aikatauluun siirto ei vaikuta, vaan kaikki tapahtuu automaattisesti. Nykyinen EGA:n tasoitusjärjestelmä on voimassa siihen päivään saakka, kunnes WHS otetaan käyttöön.

Golfmessut avaavat kotimaan golfkauden helmikuun lopussa, ja yksi teemoista on WHS.

”Oma tasoitus kiinnostaa pelaajia, ja messut ovat erinomainen paikka esitellä ja viestittää merkittävästä uudistuksesta. eBirdie-sovellus ja sen uudet ominaisuudet ovat avainasemassa pelaajien kannalta”, Korhonen sanoi.

Muista Pohjoismaista Norja, Ruotsi ja Islanti ottavat WHS:n käyttöön maaliskuun 1. päivään mennessä, Tanskan vasta vuoden 2021 alussa.

Lähde: tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje