[14][27]

[14][27]
LET Access Series - Nordic League

Nuutinen kahdeksas Haverdalissa

Sanna Nuutinen saavutti viime viikkoiseen tapaan top 10 -sijoituksen LET Access Series -kiertueen ohjelmaan kuuluvassa kilpailussa. Mikael Salminen kiri Fjällbacka Openissa sijalle 13.

Kahden viimeisen reiän bogit söivät Sanna Nuutiselta (-3) paikan kolmen joukkoon lauantaina päättyneessä Haverdalin turnauksessa. Ennen päätöspäivää neljäntenä ollut helsinkiläinen pelasi kolmannella kierroksella tuloksen 72, joka riitti lopulta kahdeksanteen sijaan.

Nuutinen esitti tasapainoista peliä pitkin päivää. Hän oli kahden birdien siivittämänä kierrostaan kaksi alle 16 reiän jälkeen, mutta päivän ainoat bogit veivät junaa viime hetkellä väärään suuntaan. Tuoreimmissa twiiteissään Nuutinen kaipaili terävämpää otetta puttipeliinsä.

Keimola Golfia edustavan pelaajan kanssa kahdeksatta sijaa jakoivat Englannin Rebecca McGinley, Sveitsin Caroline Rominger, Meksikon Ana Menendez sekä Marokon Maha Haddioui. Kyseessä oli Nuutisen kolmas top 10 -sijoitus tällä kaudella. Edellinen (T3) tuli viime viikolla Espanjassa.

Nordea Tourin ja LETAS-kiertueen kalenteriin kuuluvan PGA Halmstad Ladies Open at Haverdal -turnauksen voitti amatöörien kirjoissa oleva Maria Parra (-9). Skotlannin Michele Thomson hävisi espanjalaiselle kahdella lyönnillä.

Englantilaiset Holly Aitchison ja Charlotte Thompson sekä isäntämaan Lynn Carlsson jäivät voittajasta neljän lyönnin päähän.

Salminen paras suomalainen Fjällbackan turnauksessa

Mikael Salminen kiri sijalle 13 Ruotsin Fjällbackassa pelatussa Nordea Tourin/Nordic Liigan kilpailussa. Salmisen 68 lyönnin kierros oli päivän viidenneksi paras esitys, mikä siivitti hänet tulosluettelossa 13 sijaa ylöspäin.

Hän aloitti päivänsä bogilla, mutta oli kierrostaan 12 reiän jälkeen jo viisi alle. Salminen tehtaili tämän jälkeen viisi paria, kunnes lipsautti kierroksen päätteeksi tuplabogin 18. reiällä. Parilla tarjolla olisi ollut top 10 -sijoitus.

Niclas Hellberg ja Oliver Lindell (-2) jakoivat 30. sijaa. Lauri Ruuska (par) pelasi lauantaina kisan huonoimman (74) kierroksensa, ja oli 38:s. TarinaGolfin kasvatin ote kirposi lopussa, sillä hän teki kolmen viimeisen reiän jaksossa kaksi bogia ja tuplabogin.

Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka Openin voitti Per Längfors (-14). Toinen ruotsalainen, Björn Hellgren ja Tanskan Mark Flindt Haastrup (-12) jakoivat kakkostilan.