16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Lehti: Bubba Watson LPGA-kiertueelta tutun pallon käyttäjäksi

Kaksinkertainen major-voittaja saattaa pelata ensi vuonna pinkillä pallolla turnausten finaalikierroksilla.

PGA Tourin mielenkiintoisimpiin persooniin kuuluvalla Bubba Watsonilla on ensi vuonna pelissään muutakin värikästä kuin vaaleanpunainen draiverin varsi. Hän on tehnyt korealaisen lehden mukaan pitkän sopimuksen pallovalmistaja Volvikin kanssa.

Värikkäistä palloistaan tunnettu Volvik on lyönyt itsensä vuosien varrella vahvasti läpi LPGA:lla. Palloa käyttävät tällä hetkellä naisten Yhdysvaltain kiertueella muun muassa Se Ri Pak, Chella Choi ja Meena Lee.

Watsonin nykyinen pallosopimus Titleistin kanssa päättyy vuoden 2016 loppuun mennessä.

Lehdessä kerrotaan, että Watson kuittaisi Volvikilta allekirjoitusbonuksen ja muiden optioiden lisäksi 1.2 miljoonan dollarin vuotuisen palkkion.

Volvik USA:n toimitusjohtajan Shin Dong-hwanin mukaan Watsonille on ehdotettu, että hän käyttäisi pelaamiensa turnausten päätöskierroksella vaaleanpunaista palloa. Yhtenä keskustelun aiheena on ollut myös vihreällä pallolla pelaaminen Masters Tournamentissa.

Watson on voittanut Mastersin kahdesti, vuosina 2012 ja 2014.

Pelaajan asioidenhoitaja Jens Beck piti pallosopimukseen liittyvää uutista huhuna eikä suostunut vahvistamaan sen todenperäisyyttä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)

  MarX says:

  Noilla vuosikorvauksilla lähes kuka tahansa suostuu käyttämään naisten suosimaa ”palloa”.

  Melkein minkä värisenä tahansa..

  golftintti says:

  Kuinka monta naista oikeasti käyttää pelatessaan vaaleanpunaista palloa? Niitä valitettavasti jaetaan usein palkintona naisille ja ne käytetään usein varapalloina tai annetaan eteenpäin.
  Paljon naisten kanssa peaavana olen niiden ilmestymisestä lähtien tavannut 2, heistäkin toinen on pukeutunut pinkkiin vuosikymmeniä, joten pallon valinta oli helppo.
  Naiset kuten miehetkin pelaavat golfia palloilla, eivät ”palloilla”, olivatpa ne minkä värisiä tahansa.