27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Cobran uutta kokovalkoista draiveria rajoitetusti Pohjoismaihin

Cobran uusi kokovalkoinen ZL-draiveri sai tulikasteensa HSBC Championshipissä Ian Poulterin käsittelyssä. Kuva: Cobra Golf

Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa on nopeille tiedossa eksklusiivinen joululahjavinkki. Nimittäin Cobran uutta kokonaan valkoista ZL-draiveria on tulossa Pohjoismaihin rajoitetut 35 kappaletta. Mailat ilmestyvät jälleenmyyjien hyllyihin 15.12. Cobran ”ykköstykki” Ian Poulter käytti valkoista ZL-draiveria ensimmäisen kerran HSBC Championshipissä. Suomeen näitä mailoja on tulossa vain kolme kappaletta.

Cobra Golfin tuoteperhe on kasvanut väriltään tavanomaisesta poikkeavalla mailalla, sillä joulukuussa markkinoille tuleva ZL-draiveri on täysin valkoinen. Mailaa on saatavissa 15.12. myös Pohjoismaissa, mutta ainoastaan 35 kappaletta. Jokainen värinsä puolesta joulun teemaan hauskasti sopiva draiveri on lisäksi numeroitu.

Suomeen tulevia kolmea mailaa voi hypistellä Peltomäki Golfissa, Golf Balancessa, sekä Vili Custom Golfissa. Draiverin jälleenmyyntihinta on 499 euroa.

Limited Edition ZL -draiverissa hyödynnetään edistynyttä monimateriaalirakennetta, muokattavaa Flight-teknologiaa sekä suorituskykyistä Fujikura Motore Speeder -vartta. Maila on ideaali taitavalle pelaajalle, joka haluaa pelaajapolvelta toiselle periytyvän ja äärimmäisen suorituskykyisen draiverin.

Miesten oikeakätinen, lujalla Fujikura Motore Speeder VC 6.0 -joustovarrella varustettu Cobra Limited Edition ZL -draiveri on saatavilla kahdella eri nostokulmalla 9.5° ja 10.5°.

Cobra Golfin nimekkäin tallipelaaja Ian Poulter käytti valkoista ZL-draiveria ensimmäisen kerran World Touriin kuuluvassa HSBC Championshipissä.

Marko Kuivasaari

Cobra, kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)