18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Callaway lanseerasi RAZR XF –raudat

Callawayn uudet RAZR XF -raudat kiinnittävät huomiota ulkonäöllään. Kuva: Callaway Golf Company

Uudet RAZR XF -raudat on Callaway Golf Companyn uusin innovaatio merkin tuoteperheessä. Rautojen suunnittelutyön kohderyhmänä ovat olleet sellaiset keskivertoharrastajat, jotka vaativat välineiltään maksimaalisen anteeksiantavuuden lisäksi näyttävää ulkonäköä.

RAZR XF -rautojen lavat on taottu hiiliteräksestä tarjoten kehittyvälle pelaajalle luotettavan tunteen osumahetkellä. Callawaylta kerrotaan, että mailojen lapamateriaali on perinteistä ruostumatonta terästä vahvempaa, mikä auttaa pelaajaa tuottamaan suuremman pallon lähtönopeuden ja siten pidempiä lyöntejä.

Valmistaja uskoo, että mailanlapojen musta PVD-käsittely vetoaa rautojen kohdeasiakaskuntaan. Samalla musta väri ehkäisee kirkkaalla säällä lapojen aiheuttamaa häikäisyä. Esteettisestä panostuksestaan huolimatta merkki pitää RAZR XF -rautojen tärkeimpänä ominaisuutena tuttua kärki-kantapainoista rakennetta.

Callaway RAZR XF -raudat tulevat myyntiin merkin jälleenmyyntipisteissä 1.10.2011. Mailoja on saatavana sekä grafiitti- että teräsvarrella. Suositushinta kahdeksalle grafiittivartiselle raudalle on 1399 euroa. True Temperin teräsvarsilla varustettujen rautojen suositushinta on 1199 euroa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje