18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Adamsilta kokonaan uusi mailasarja

Adamsilta tulee keväällä kokonaan uusi mailasarja Super S.

Adamsilla on vahva markkina-asema Yhdysvalloissa ja sen hybridi on ykkösmerkki PGA Tourilla. Kun Adidas Groupin TaylorMade osti viime keväänä Adamsin, käynnistyi myös Euroopan valloitus.

Adamsin hybridit ovat ykkösmerkki PGA Tourilla.

Adamsin hybridit ovat ykkösmerkki PGA Tourilla.

Adams tuo markkinoille keväällä – USA:ssa helmikuussa – täysin uuden mailamalliston nimeltään Super S. Saman tuotenimen alta löytyy draiveri, väyläpuut, hybridit ja raudat. Lisäksi LS-sarjaan tulevat draiveri, väyläpuut ja hybridit.

”Yhteinen nimi mailoille johtuu siitä, että ne perustuvat samaan teknologiaan”, toteaa Tim Reed Adams Golfista.

Adams Golf kutsuu teknologiaansa nimellä VST (Velocity Slot Technology) eli mailan lapaan lyöntipinnan taakse on tehty onkalo, joka parantaa lyöntipinnan kimmoisuusominaisuuksia. Samalla lavan sweet spot on entistä isompi ja se antaa anteeksi paremmin vähän huonommatkin osumat. Näin maila sopii kaiken tasoisille pelaajille. VST:n kerrotaan tuovan lyöntiin korkeamman kaaren ja lisää pituutta vähemmän spinnin ansiosta.

Super S –sarjan draiverissa sekä lavan kruunussa että pohjassa oleva onkalo on kannasta ja kärjestä syvempi. Lisäksi mailaan tulee säätömahdollisuuksia ja esimerkiksi loftia pystyy muuttamaan 9,5-11,5 asteen välillä. Draiverin kruunu on mattavalkoinen ja tarjoaa hyvän kontrastin lyöntipinnan kanssa ja näin mailan suuntaaminen on lyönnissä helpompaa.

VST-tekniikkaa hyödynnetään myös väyläpuissa, hybrideissä ja raudoissa. Adamsin mukaan raudat muistuttavatkin nyt peliominaisuuksiltaan hybridiä, mutta näyttävät edelleen rautamailoilta.

Adamsia Suomessa edustava GolfExpert toivoo saavansa malliston esille jo Golfmessuille. Super S-draiveri maksaa 299 euroa, väyläpuut 219 ja hybridit 169. Rautasetin hinta on metallivarsilla (3-PW) 599 ja grafiittivarsilla 699 euroa.

Super LS-draiveri maksaa 399, väyläpuu 299 ja hybridi 299 euroa.

Jari Jokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje