23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

PGA:n mestaruuskilpailut alkoivat Mikael Salmisen komennossa

Mikael Salmisen kenttäpeli oli uomissaan torstaina Talissa. Kuva Juha Hakulinen.

Mikael Salminen ihmetteli vaisuhkoa tulostasoa.

Suur-Helsingin Golfin Mikael Salminen johtaa Audi PGA Finland Championshipia avauspäivän jälkeen. Tuloksen 68 (-3) pelannut Salminen on lyönnin edellä Tuusulan Golfklubin Ari Savolaista. Kolmannella sijalla on tungosta, kun Peter Erofejeff, Henri Lipsanen, Jani Perttilä, Tuomas Salminen ja Teemu Bakker pelasivat tuloksen -1.

Maaliin saavuttuaan Salminen oli hämmästynyt, että hänen tuloksensa riitti kärkitilalle.

”Sää oli aivan priima, ja vähän ihmettelinkin, että tuolla minun tuloksella mentiin kärkeen. Ajattelin, että joku olisi sen 5-6 alle parin voinut pelata. Mutta kyllä tämä minulle käy, ei auta valittaa”, Salminen hämmästeli kierroksensa jälkeen.

Salminen puhui ennen kilpailua, että Talin kentällä hyvä puttaaminen on normaalia tärkeämmässä roolissa. Mutta avauskierroksella hän teki itse juuri päinvastoin.

”Nyt täytyy kyllä myöntää, että tänään oli yksi elämäni huonoimpia puttipäiviä. Pallonlyönti oli niin hyvää, että kolme alle -tulos jäi oikeasti hieman harmittamaan. Kun parvitoset pelaa Talissa parissa, niin se kertoo heikoista suorituksista”, Salminen naureskeli omia esityksiään.

Johtoasemassa pysyminen on Salmisen päällimmäinen tavoite toiselle päivällä. Tavoitteeseen päästäkseen hänen täytyy saada parempia tuloksia viheriöllä.

”En saanut palloa lähtemään oikeaan linjaan tänään. Mutta nyt on tehty hommia sen eteen, että se korjaantuisi huomiseksi.”

PGA:n mestaruuskilpailut jatkuvat perjantaina. Finaalipäivä pelataan lauantaina.

Lähde: PGA:n tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje