23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Paltamo Openin avauspäivänä pelattiin kovia tuloksia

Kalle Sneck sai parhaan startin Paltamo Openiin. Kuva Juha Hakulinen.

Kalle Sneck (-5) ja Emilia Tukiainen (-3) ovat kilpailun kärjessä.

Perjantaina käynnistynyt Paltamo Open alkoi ryminällä, sillä 11 pelaajaa onnistui alittamaan Paltamon kentän par-lukeman 72. Audi Finnish PGA Golf Tourin kauden neljättä kilpailua johtaa Gumböle Golfin Kalle Sneck, joka kiersi kentän upeasti 67 (-5) lyönnillä. Sneckin kannassa on viisi pelaajaa (Atte Länsiluoto, Mikael Salminen, Janne Mommo, Mattias Varjun ja Niclas Hellberg) tuloksessa -4.

Kilpailua johtava Sneck antaa suurimman tunnustuksen hyvästä tuloksestaan huippukuntoiselle kentälle.

”Nyt olivat olosuhteet isossa roolissa. Nyt oli baana niin mahtavassa kunnossa, ettei ole tällä kaudella noin hyvällä kentällä päässyt vielä pelaamaan. Väylät ja greenit olivat loistavassa kunnossa!” Sneck kehui.

”Omasta tekemisestä on pakko nostaa esille hyvä lyöminen. Se on ollut hyvää jo pidemmän aikaa. Eikä yksikään lyönti päätynyt minnekään muualle, kuin minne sen kuuluikin mennä. Ja tänään putitkin löysivät perille”, Sneck jatkoi.

Kärkipelaajalla on täysi työ pitää lähimmät uhkaajat takanaan viikonlopun kierroksilla. Sneckillä on kuitenkin resepti valmiina tuleville päiville.

”Kyllä sinne lähdetään ihan samoilla eväillä. Nälkä pitää saada pysymään kovana. Ja toivon mukaan saataisiin upotettua muutama putti lisää, niin saisi tehtyä vähän lisää eroa muihin”, Sneck suunnitteli.

Emilia Tukiaisen draivit toimivat perjantain kierroksella. Kuva Juha Hakulinen.

Naisten kilpailussakin kärkitulos oli todella kovaa tasoa. Karelia Golfin Emilia Tukiainen pelasi tuloksen 69 (-3), ja hän johtaa kilpailua kahden lyönnin turvin Kalajokilaakson Golfin Niina Liiakseen ja Oulun Golfkerhon Karina Kukkoseen (-1).

Tukiaisen pelin selkäranka oli bägin suurin maila, draiveri.

”Alkukausi on ollut todella vaikeaa tiilyöntien osalta, mutta tänään oli jo helpompaa. Peli kulki muutenkin hienosti, ja meillä oli todella hauska päivä Kuitusen Annan kanssa”, myös vapaaehtoisille kiitoksia jakanut Tukiainen sanoi.

Kilpailu jatkuu lauantaina kello 8.00.

Lähde: Finnish Tourin tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje