23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Suomen PGA valottaa golfammattilaisten elämää videosarjan avulla

Videosarjan ensimmäisessä osassa haetaan vastausta kysymykseen, mitä huipulla pelaaminen vaatii.

Suomen PGA julkaisee viikoittain videon, jossa ääntä käyttävät Suomen eturivin golfammattilaiset. Ensimmäisessä videossa kysytään, mitä pelaaminen huipulla vaatii.

”Suomalainen ammattilaisgolf on vahvassa nousussa ja kaudesta 2018 tulee hyvin kiinnostusta herättävä. Tämän takia PGA haluaa tuoda maamme parhaita pelaajia hieman tutummaksi ja avata ovia ammattilaispelaajien maailmaan videosarjan avulla”, Suomen PGA:n toiminnanjohtaja Teemu Laakso toteaa.

Laakso muistuttaa, että alkavalla kaudella kotimaista väriä nähdään paljon niin miesten kuin naistenkin pää- ja haastajakiertueilla.

Euroopan Tourilla pelaava kolmikko Mikko Ilonen, Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen ovat aloittaneet kautensa jo lupaavasti. Ladies European Tour pyörähtää kunnolla vauhtiin helmikuun aikana Australiassa, Challenge Tour starttaa maaliskuussa Keniassa. Kotimaan kiertueella Finnish Tourilla pelataan kesällä yhteensä seitsemän osakilpailua.

Kaudella 2018 Finnish Tourin viime vuoden kolme parasta – Mikael Salminen, Lauri Ruuska ja Peter Erofejeff – saavat käyttöönsä kahdeksan villiä korttia Challenge Tourin kilpailuihin.

Kotimaisen ammattilaiskauden yksi kohokohta on elokuussa pelattava Vierumäen Challenge Tourin osakilpailu. Vierumäellä pelataan varmuudella myös vuonna 2019 ja tavoitteena on tuoda jatkossa Euroopan Tourin osakilpailu Suomeen.

PGA julkaisee videoita viikoittain sekä Facebookissa että Youtube-kanavallaan.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje