interGREENS ahersi messuille kiehtovan lähipeliradan - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

interGREENS ahersi messuille kiehtovan lähipeliradan

interGREENSIN rakentamilla lähipelikentillä pääsee mukavasti autenttiseen tunnelmaan. Kuva Vuokatista.

interGREENSIN Jouni Syrjä joukkoineen teki Helsingin Messukeskuksessa pitkää päivää, saadakseen Golf Digest Areenan hyvissä ajoin valmiiksi: ”Aloitimme projektimme viime perjantaina ja valmista tuli myöhään keskiviikko-iltana”, hän sanoi.

Golf Digest Areena on ulkoisilta mitoiltaan saman oloinen kuin edellisinäkin vuosina, mutta pelattavuudeltaan /haastavuudeltaan uusi kokemus. Tässä kuvaus radasta:

1. Putti: etäisyys lyöntipaikalta kuppiinn.9 metriä. Puttilinja alkaa pienen kummun ylityksellä, jonka jälkeenyksi metri tasaista, kolme metriä ylämäkeä ja 2,5 metriä tasaista. Pieni kaato oikealta vasemmalle em. matkalla.

2. Lyhyt lob-lyönti. Lyödään kaltevalta alustalta. Riippuen pallon takakierteestä, pallo tulee ”tiputtaa” viheriön keskellä olevalle tasaiselle alueelle, tai viheriön takaosan ylämäkeen.

3. Chippi-lyönti. Pallon tulee olla ilmassa ensimmäiset 2-3 metriä, jonka jälkeen sillä on tilaa rullata noin 10 metrin matkan hienoiseen ylämäkeen (pieni kaato vasemmalta oikealle).

4. Pitch-lyönti. Pallokannattaa lyödä korkeana lyöntilinjalla olevan kummun yli, jonka jälkeen pallolla on noin 5,5 metriä ”laskeutumistilaa” ylöspäin viettävällä viheriöllä.

Kisoja kaikkina kolmena päivinä

”Golf Digest Areenan lisäksi olemme rakentaneet kolme putti- / chippiviheriötä interGREENS osastolle(osasto numero7a41) golfrangen viereen. Viheriöille on rakennettu pinnanmuotoja ja ne ovat keskenään eri nopeuksisia”, Syrjä sanoo.

Viheriöillä tullaan pitämään lähipelikilpailuja messujen kaikkina kolmena päivänä. Chippi-alustana käytetään lyöntialustaa, jolla on mahdollista säätää lyöntikulmaa (esimerkiksi ylämäki- / alamäkilyönti, tai sivurinne, jossa pallo korkeammalla / matalammalla kuin jalat jne.).

Osaston viheriöillä on myös mahdollista tutustua Path Finder -puttiharjoitusvälineisiin. Path Finder -tuotetta sekä (golf-tekonurmi) putti- ja chippi-alustoja myydään messutarjoushinnoin, niin kauan kuin harjoitusvälineitä riittää.

”Sekä Golf Digest Areenan että interGREENS osaston viheriöt ovat myynnissä messujenaikana, ja ne toimitetaan tilaajille messujen jälkeen. Siispä kotipihalleen tai mökilleen lähipelialuetta halajavan kannattaa tullatutustumaan ja pelaamaan näille viheriöille”, Syrjä vihjaa. Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje