Live scoring 21.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][24]
KilpailuaSuomalaista
Mika Piltzin opetusvideot - Opetusvideot

100 päivää – 100 metriä: Korkea draivi

Mukava myötätuuli ja väylällä este, jonka yli pallo on lennätettävä. Hakusessa on siis korkea draivi, jolloin tuuli saadaan valjastettua apuriksi. Mika Piltz kertaa videolla, miten homma hoidetaan.

Korkean draivin lyöminen on melko helppoa, mutta riskinä on alakierteen määrän kasvaminen. Tietyissä tilanteissa korkea draivi on kuitenkin hyvä vaihtoehto.

Mika Piltz näyttää TrackManin avulla, mitä korkeassa draivissa pallon lentoradalle ja alakierteelle tapahtuu.

Golfpisteen luottomies Mika Piltz toimii valmentajana 100 päivää – 100 metriä -projektissa. Jokaisen osallistujan, ja jokaisen harrastajan, svingi on yksilöllinen, mutta lyönnin voimantuottoa, mailan liikerataa ja pallon kierrettä koskevat lainalaisuudet kaikille yhteisiä.

Siksi Piltz lähtee opetuksessaan liikkeelle svingin perusasioista pyrkimättä tarjoamaan ”poppaskonsteilla” pikaisia apukeinoja.

Videot kannattaa katsoa huolella. Jokaisessa videossa keskitytään yhteen svingin osa-alueeseen. Pikakaistaa huippudraivaajaksi ei ole, mutta näillä vinkeillä jokaisella on mahdollisuus kehittyä.

Piltzin aikaisemmat opetusvideot löydät Opetus-välilehden alta, ja sinne kerätään omaksi kokonaisuudekseen myös 100 päivää – 100 metriä -videot, joissa keskitytään erityisesti draivaamiseen ja siihen liittyvään lyöntitekniikkaan. Videoita julkaistaan viikoittain.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje