Live scoring 21.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][24]
KilpailuaSuomalaista
Mika Piltzin opetusvideot - Opetusvideot

100 päivää – 100 metriä: Haasta itsesi käytännössä

Draivin lyömistä on muistettava harjoitella säännöllisesti, jos mielii hyväksi draivaajaksi. Harjoittelu ei kuitenkaan tarkoita pelkästään lyömistä rangella.

100 päivää – 100 metriä -projektin Mika Piltzin opetusvideoiden viimeisessä osassa Piltz muistuttaa siitä, mikä draivaamisessa todellisessa pelitilanteessa on vaikeaa ja mistä lisähaaste syntyy.

Rangella lyöminen on nimittäin merkittävästi helpompaa kuin hyvän avauksen lyöminen väylälle, joka vaikuttaa ahtaalta ja vähän pelottavaltakin.

Golfpisteen luottomies Mika Piltz toimii valmentajana 100 päivää – 100 metriä -projektissa. Jokaisen osallistujan, ja jokaisen harrastajan, svingi on yksilöllinen, mutta lyönnin voimantuottoa, mailan liikerataa ja pallon kierrettä koskevat lainalaisuudet kaikille yhteisiä.

Siksi Piltz lähtee opetuksessaan liikkeelle svingin perusasioista pyrkimättä tarjoamaan ”poppaskonsteilla” pikaisia apukeinoja.

Videot kannattaa katsoa huolella. Jokaisessa videossa keskitytään yhteen svingin osa-alueeseen. Pikakaistaa huippudraivaajaksi ei ole, mutta näillä vinkeillä jokaisella on mahdollisuus kehittyä.

Piltzin aikaisemmat opetusvideot löydät Opetus-välilehden alta, ja sinne kerätään omaksi kokonaisuudekseen myös 100 päivää – 100 metriä -videot, joissa keskitytään erityisesti draivaamiseen ja siihen liittyvään lyöntitekniikkaan. Videoita julkaistaan viikoittain.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje