Golfarin fysiikkatreeni – Ranskalainen punnerrus ja kapea penkki - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Golfarin fysiikkatreeni - Opetusvideot

Golfarin fysiikkatreeni – Ranskalainen punnerrus ja kapea penkki

Palloa ei pidä lyödä pelkästään käsillä, mutta ei sitä ilman käsiäkään voi lyödä. Siksi käsivarsien vahvistamisesta on golfarille hyötyä.

Golfsvingistä puhuttaessa painotetaan usein, ettei voima lähde käsistä vaan vartalosta. Tätä ei käy kiistäminen. On kuitenkin niin, että käsistäkin löydyttävä voimaa, jotta maila pysyy hyvin kontrollissa ja kehon tuottama voima välittyy mailanpäähän asti.

Ranskalainen punnerrus on klassinen ojentajaliike, kuten myös penkkipunnerrus kapealla otteella. Tässä harjoitteessa ne on yhdistetty. Halutessasi voit varioida liikettä tekemällä ainoastaan ranskalaisen punnerruksen, eli punnertamalla painot takaisin ylös samaa liikerataa pitkin, jolla laskit ne alas, tai kapean penkin, eli laskemalla painot vastaavasti samaa liikerataa pitkin alas, mutta yhdessä ne muodostavat paketin, joka saa käsivarsien ojentajat tuleen.

Muista pitää vahva yläselän tuki koko liikkeen ajan. Pidä myös olkapäät takana koko liikkeen ajan, äläkä päästä niitä kiertymään eteen, jolloin olkapäihin kohdistuu tarpeettoman suuri paine tankoa alas laskettaessa.

Golfarin fysiikkatreeni -sarjassa julkaistut videot löytyvät osoitteestawww.golfpiste.com/kategoria/opetusvideot/

Lue seuraavaksi: Golfarin fysiikkatreeni – Tuulimylly

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje