18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Opetus

HLR Golf Academy osti All Rangen range-liiketoiminnan

Hanna-Leena Ronkaisen HLR Golf Academystä on kasvanut merkittävä tekijä golfin opetustoiminnassa.

Espoon Leppävaarassa sijaitsevalla rangella toiminnasta vastaa jatkossa HLR Golf Academy. Tähän asti rangea ovat pyörittäneet Hans Kämpe ja Marko Tiilikainen, joiden omistama All Range Oy myi rangen liiketoiminnan HLR Golf Academylle.

Kaupan myötä All Range -nimi jää historiaan. Uusi nimi rangelle ilmoitetaan lähipäivinä.

”Liiketoimintakauppa tukee strategiamme mukaista kasvua. Kohteen valtava potentiaali on vielä pääosin hyödyntämättä ja siihen tulemme panostamaan merkittävästi jo tällä kaudella. Tarvittavat suunnitelmat saneerauksista ja muutostöistä lähipelialueisiin ja mahdollisiin par 3 -väyliin on jo olemassa ja odotan innolla, että pääsemme niitä toteuttamaan”, Hanna-Leena Ronkainen kertoo.

”Tulemme myös panostamaan voimavaroja alueelle suunniteltuihin rakennushankkeisiin ja niiden pikaiseen toteuttamiseen. Hans ja Marko tekivät hienoa työtä edellä mainittujen alulle saattamiseksi ja meillä on helpompaa sen vuoksi ne lopullisesti toteuttaa. Laajentuminen Leppävaaraan tukee myös Konalan ja Hill Siden opetustoimintaa. Näen myös tärkeänä, että pystymme jatkossa työllistämään henkilökuntaamme ympärivuotisesti”, hän jatkaa.

All Range ehti toimia Leppävaarassa vain kauden verran. Marko Tiilikainen uskoo, että HLR on oikea taho jatkamaan liiketoimintaa ja kehittämään aluetta eteenpäin.

Lähde: HLR:n tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)

    maikki says:

    Hieno homma, Allrange on hyvässä paikassa, monella tavoin ja tarvitsee vain ammattimaisen otteen! Toivottavasti pidätte ohjelmassa aivan loistavat pikkujunnukurssit. Meidän 4- ja 5-vuotiaat olivat aivan innoissaan ja niin mekin, kun näimme miiten lapsia opetettin ja kohdeltiin – lapsina. Tänä kesänä olisi tarkoitus osallisitua ’jatkokurssille’.

    Kari J. Nyberg says:

    Range yhdistettynä lähipelialueeseen on loistava treeni paikka varsinkin alkuvuodesta , kun talviunta nukkunut swingi heräilee. Rangellä perusswingiä ja lämmittelyä – sitten sopivasti par 3 ( 6- 12 ) vain muutama maila nuolikotelossa selässä . Lähipeli on tärkein golfin alue tuloksen kannalta , kierros ei kestä kauan -kerkiää työn jälkeeenkin . Sitten voi puttailla tai herättää dreiveria rnagella. Näitä tarvitaaan lisää Stadiin – par 3 kenttiä Brittiläisen mallin mukaan. Sopii hyvin filaroivalle junirille mutta myös fillaroivalle eläkeläiselle. Kiva, että jokin alue kehittyy !!!!