28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
Oma peli

Mikko Rantanen paras Speedgolf-kiertueella

Rantanen pelasi Hyvinkäällä mainion 77 lyönnin tuloksen reilusti alle tunnissa.

Pickala Golf Clubia edustava Mikko Rantanen oli paras Hyvinkäällä perjantaina pelatussa kauden ensimmäisessä Speedgolf-kiertueen kilpailussa.

Rantasen peliaika (53,28) oli toiseksi nopein, mutta lyöntipelitulos 77 oli yhdeksän pelaajan joukossa omaa luokkaansa. Voittajan Speedgolf-tulokseksi kirjattiin siten edellä mainitut yhteenlaskettuna 130:28.

Kakkoseksi sijoittunut Heikki Hirvonen selvitti 18 reiän kierroksen nopeimmin, mutta pelitulos 89 oli vasta viidenneksi kovin yhdessä kilpailun ainoan naisosallistujan Milla Hallanoron (Aura Golf) kanssa. Hyvinkään Golfissa valmentajana työskentelevän Hirvosen yhteistulos oli 138:44.

Pickala Golf Clubin Timo Eskeli (85+56,45) kiilasi niukasti kolmanneksi ennen Kytäjä Golfin Jari Pitkälää (82+60,43).

Speedgolf-kiertueella pelataan tänä vuonna viisi kilpailua. Seuraava koitos käydään 16. kesäkuuta Kullo Golf Clubilla. Suomenmestaruudesta taistellaan heinäkuun jälkipuolella pelattavassa kaksipäiväisessä Kytäjän kilpailussa.

Rantanen toivoo lisää pelaajia Speedgolf-kiertueelle

Mikko Rantanen aikoo parantaa juoksukuntoaan seuraaviin kisoihin.

Mikko Rantanen hehkutti Hyvinkäällä pelattua kautta aikain ensimmäistä Speedgolf-kiertueen kilpailua, vaikka osallistujamäärä jäi varsin pieneksi.

”Kaikki pelasi upealla asenteella ja paremmin kuin osasin odottaa. Jatkossa odotetaan vähän enemmän (osallistujia) kun tieto leviää”, myös kiertueen puuhamiehiin kuuluva voittaja sanoi.

”Mulla peli kulki todella varmasti, viisi bogia ja 13 paria. Missasin kaksi väylää ja viisi griiniä. Toki hampaankoloon jäi muutama tekemätön birkku, ja lähestymiset voisi lyödä tarkemmin, että juoksumatka lyhenisi. Tulos 130:28 on hyvä, mutta jatkossa tavoit on pelata alle 130:n.”

Pelillisiä puutteita ei Rantasella suuremmin ole, kehitettävää löytyy muista keskeisistä tekijöistä.

”Juoksukuntoa pitää kohentaa ja painoa pudottaa. Speedgolf on upea laji – kannustan kaikkia rohkeasti kokeilemaan. Se täydentää golfharrastusta loistavasti.”

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje