25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Tiger Woodsin elämän palapeli alkaa hahmottua

Tiger Woods metsästää marras-joulukuussa vielä kolmessa kisassav voittoa © Getty Images

Tiger

Tiger Woods jätti Walesin Celtic Manor Resortin Ryder Cupin jälkeen hyväntuulisen näköisenä, joukkueen tappion varjoon jäi se fakta, että Woods teurasti kaksinpelissään Francesco Molinarin oltuaan yhdeksän alle 15 pelatun reiän jälkeen.

Miehen kilpailukausi käynnistyi huhtikuussa Mastersissa jossa hän oli neljäs. Tuon lähemmäksi voittoa mestari ei lyöntipelikisassa ole päässytkään.Edellisen vuoden marraskuun lopun ja Ryder Cupin väliseen ajanjaksoon mahtuu valtava määrä tapahtumia nimenomaan kentän ulkopuolella. Woods antoi maanantaina videohaastattelun liittyen hänen isännöimäänsä Chevron World Challengeen jossa hän sivusi näitä.

”Olen oppinut hyvin paljon itsestäni, ja joutunut miettimään miksi asiat menivät väärään suuntaan. Monet niistä toimenpiteistä joita olen joutunut kohtaamaaan, eivät ole olleet miellyttäviä, mutta olen kiitollinen että ne ovat tulleet tehdyiks. Nyt pääsen elämääni ja peliin käsiksi huomattavasti terveemmältä pohjalta kuin koskaan aiemmin”, Woods julisti viestissään.

MartinMikäli Tiger ei voita marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna pelattavaa Shanghain kilpailua, kaudesta tulee hänelle ensimmäinen, jolloin ykköstila PGA Tourilla jää saavuttamatta. Haaste on kova, sillä Woods ei ole HSBC Championsia koskaan voittanut.Kiinasta Woods lentää Australiaan, jossa hän puolustaa Australian Mastersin ykköstilaa. Vuoden viimeisen kisansa hän pelaa lapsuutensa kotiosavaltiossa Kaliforniassa, Sherwood Country Clubilla. Tiger on voittanut tuon kisan neljästi, vaikka ei ole päässyt osallistumaan kahden viimeisen kerran aikana.

”Pelini osaset ovat asettumassa paikoilleen, se oli nähtävissä jo Ryder Cupissa. Tavoittelen kahta ykköstilaa Kiinasta ja Australiasta. Chevron World Challenge on luonnollisesti viimeinen kauden tapahtumista ja siihen osallistun aina hyvin mielelläni”

Woods on osallistunut kilpailuunsa yhdeksän kertaa voittanut siis neljästi. Statistiikka lupaa varsin paljon.

Chevron World Challengen osallistujat :

Tiger Woods, Jim Furyk, Martin Kaymer, Graeme McDowell, Steve Stricker, Luke Donald, Paul Casey, Matt Kuchar, Ian Poulter, Rory McIlroy, Hunter Mahan, Anthony Kim, Zach Johnson, Sean O’Hair, Dustin Johnson, Bubba Watson,

Edellisvuonna ykköseksi ylsi Jim Furyk joka kukisti lyönnillä Graeme McDowellin.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje