11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Tiger omalla paikallaan

Onko sunnuntai Tigerin päivä jolloin hän katkaisee kahden vuoden voitottoman jaksonsa ?. Jason Day on Woodsin ykköshaastaja viikonloppuun lähdettäessä © Getty Images

Golfia ja urheilua seuraavien huomio kohdistuu lauantaina ja sunnuntaina Australian Openiin, jota tähdittävä USA:n kahdeksan Presidents Cup-pelaajaa sekä kapteeni Fred Couples. Pääosaan on noussut kisan puolivälissä Tiger Woods, jonka kenttäpeli on ollut erinomaista, puttikin perjantaina avauspäivää tehokkaampaa.

Woods pelasi The Lakes Golf Clubilla 29 ensimmäistä reikäänsä ilman bogeja. Mikäli mestari saa kenttäpelinsä pysymään uomissaan, Peter O´Malleyn on vaikeaa nousta häntä uhkaamaan. Ykköshaastaja tässä vaiheessa on Jason Day (-7) jolta puuttuu kuluvalta kaudelta ykköstila. Sekin on hyvä muistaa, että O´Malley on kertaalleen voittanut Tigerin World Tourin reikäpelimestaruuskisan avauspäivänä, joten suurta tiikerikammoa hänellä tuskin on .

Kärkikymmeniköstä löytyvät myös kolmeen birdieen kierroksensa lopettanut Bubba Watson (-6), Nick Watney (-5) sekä Adam Scott (-4).

Golfpisteen paikalla olevat toimittajat Nikke Tyry ja Juho Vesanen päivittävät sivujamme seuraavan kerran lauantaina aamulla, jolloin on luvassa mm. Bill Haasin haastattelu.

Katso myös Golfpiste Down Under sivut, jossa tunnelmia ja melkoinen määrä kuvia.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)