11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Tähdet kilpasilla Hollannissa

Lee Westwood ( vas.) ja Martin Kaymer ovat sijoilla kaksi ja kolme World Rankingilla. © Getty Images

Lee

ET:lla on odotettavissa hyvin mielenkiintoinen taisto rahalistan kuninkuudesta. Luke Donald johtaa ylivoimaisesti listaa. Englantilainen keskittyy parhaillaan PGA Tourin Fedex Cupin finaalivaiheeseen, ja antaa kolmikolle Lee Westwood, Rory McIlroy, Martin Kaymer mahdollisuuden kaventaa eroa ennen syksyn ratkaisevia isoja kisoja.

Loppuvuodesta käydään vielä Hollanti mukaanlukien 14 henkilökohtaista kisaa. St.Andrewsissa, Valderramassa, Singaporessa, Shanghaissa ja Dubaissa käytävissä isoissa kilpailuissa nähdään, kykeneekö joku vielä ajamaan Donaldin kiinni. Donald on tienannut 3,7 miljoonaa euroa. Lähin haastaja Rory McIlroy on 1,7 miljoonaa euroa jäljessä, joten Donaldin ei välttämättä tarvitse listakärkenä säilyäkseen kuin napsia itselleen tyypillisesti muutama top-ten sijoitus.

MikkoKLM Openin järjestäjät Hollannissa ovat onnistuneet pelaajarekrytoinnissaan paremmin kuin koskaan aiemmin. Superkolmikko Westwood & Kaymer & McIlroy tuo kisaan sähköä. Anders Hansen tavoittelee edelleen ensimmäistä voittoaan, kakkkos-ja kolmostiloja hänellä on yhteensä viisi.

Mikko Korhonen on jo nyt ansainnut enemmän rahaa (56.310 e) kuin yhdelläkään edellisellä CT-kaudellaan. Rahalistalla hän on kuitenkin vasta 184:s. Työpaikan uusiminen ja nousu 115 joukkoon vaatisi seuraavien viikkojen aikana yhtä top-3 sijoitusta, eli täysin uutta vaihdetta peliin. Toki 2-3 vahvaa top- 10 sijoitus ajaisi saman asian. Torstaina Korhonen lähtee peliin kello 15.35 Suomen aikaa.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje