11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Suomalaisilla tasaista menoa ET:n karsinnoissa

Peter Erofejeff pelasi tasaisen varmasti. Kahden viimeisen reiän bogeyt jäivät miestä vähän kaivelemaan. Kuva Anzel Oy.

Lumine Golfissa pelaavasta suomalaiskolmikosta Peter Erofejeff ja Jaakko Mäkitalo värkkäsivät tänään sinipunaiset tuloskortit. Patu kiersi kentän pariin ja on kahden kierroksen jälkeen kokonaistuloksella -1 sijalla 35. Mäkitalo on lyönnin perässä.

”Oli aika tasapaksu päivä ilman mitään ongelmia. En vaan saanut mitään aikaiseksi ja lopetin kierrokseni kahteen bogiin. Niissäkin lähestyminen oli menossa kohti lippua, mutta jäivät puoli mailaa lyhyeksi enkä saanut up and downia: birdiet muuttuivat bogeiksi”, kuvaili kymppiväylältä lähtenyt Erofejeff kierrostaan.

”Mutta huomenna tehdään ilon kautta tulosta”, Patu jatkoi.

Mäkitalon kierroksen alku ja loppu sujuivat hyvin, mutta puolivälissä oli ongelmia ja päivän saldo oli +3.

”Alun ja lopun välissä oli ihan kaameeta kolopalloa. Huonoja lyöntejä ja pari vähän epäonnista pomppua. Onneksi on pari päivää aikaa hinata itsensä takaisin kehiin. Huomiselle kierrokselle lähden hyvillä mielin”, kuvaili Mäkitalo.

Kolmas suomalainen Janne Martikainen on sijalla 66 kokonaistuloksella neljä yli.

Ervastilla pari huonoa pomppua

Alicanten seudulla on jo toista päivää todella murheelliset olosuhteet. Markus Ervasti on tästä huolimatta erinomaisissa asemissa Las Colinasin kentällä, vaikka ei tänään huippukierrosta pelannutkaan. Sijoitus on 20. ja jatkopaikka on tällä hetkellä lyönnin päässä.

”Pari huonoa pomppua maksoi tänään vähän turhan paljon, mutta hyvissä asemissa kisaa jatketaan”, viestitti Ervasti, joka teki kierroksellaan viisi bogeyta ja kaksi birdietä. Ykköstilaan on eroa viisi lyöntiä.

Janne Mommo pelasi tänään 76 ja on tuloksessa +6. Antti Ahokkaalla oli murheellinen päivä, kuusi bogeyta, kaksi tuplaa ja yksi tripla.

Tapio Pulkkanen teki Valenciassa selkeän tulosparannuksen avauspäivään verrattuna, mutta se ei kuitenkaan vielä nostanut häntä kärkikahinoihin. Kahdelle viimeiselle kierrokselle kotkalainen tarvitsee todellisen ilotulituksen, johon miehellä kiistatta on edellytyksiä, jos peli loksahtaa kohdalleen.

Mikael Salmisen tuloskortti oli melkoisen värikäs ja hän on kokonaistilanteessa sijalla 43. El Valle –kentän 12. väylä (par 3) on tuottanut molempina päivinä vaikeuksia, saldona on +4 tuolta reiältä. Finaalirajalle on matkaa viisi lyöntiä.

Jari Jokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje