Sarfvik isännöi seniorinaisten SM-kisoja - Golfpiste.com

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - SM-kilpailut

Sarfvik isännöi seniorinaisten SM-kisoja

Seniorinaisten SM-mitaleista taistellaan perjantaina ja lauantaina näissä maisemissa.

Sarfvik Golfklubi.järjestää seniorinaisten lyöntipelin SM-kisat heinäkuun 12.-13. päivinä. Kisa pelataan New Coursella sekä henkilökohtaisena että joukkueiden välisenä 36 reiän lyöntipelikisana. Kilpailuun odotetaan noin sataa pelaajaa.

Sarfvikilaisilla on puolustettavanaan viimevuotisen joukkuekullan lisäksi sekä N60-sarjan että N65-sarjan voitto. Sarfvikilaisten voitokas joukkue, Pirkko Havukainen, Margit Pasanen ja Teija Laitto on jälleen kisassa mukana. Sarjojensa voittoa ovat puolustamassa myös Margit Pasanen (N60) ja Heleena Övermark-Lehto (N65).

N50-sarjan ehdoton voittajasuosikki on Pickalan Anna-Maria Lehtonen, joka voitti kesäkuussa EGA:n henkilökohtaisissa EM-kisoissa hopeaa.

Kenttä viritetään kisakuntoon

”Sarfvikin New Course -kenttä on sopivan haastava kilpailuun”, sanoo Golfsarfvik Oy:n toimitusjohtaja Rauno Pusa. ”Kenttä tullaan vielä virittämään kisakuntoon ensi viikon lopulla, jotta kenttä haastaa kisaajat entistä tiukemmin. Greenien nopeus säädetään noin kolmeen metriin eli ei aivan huippunopeaksi. Tästä huolimatta haasteita riittää myös viheriöllä”, hän lupaa.

Kilpailun johtajana toimiva Sarfvikin Rauno Eskola on kokenut kisaaja ja toivoo sään haltijoilta suotuisia ilmoja: ”Tasapuoliset olosuhteet ovat kilpailun kannalta tärkeät. Sarfvikilaiset ovat kokeneita kilpailujen järjestäjiä ja vapaaehtoisten joukko tulee pitämään hyvää huolta siitä, että kilpailu sujuu ongelmitta ja pelaajat voivat keskittyä omiin suorituksiins”, Eskola sanoo. ”Caddietoimiston osaava tiimi pitää huolen nopeasta live scoring –tulospalvelusta.”

Suomen Golfseniorit -yhdistyksen puheenjohtaja Pertti Raimiala on tyytyväinen erittäin runsaaseen osanottoon senioreiden alkukauden kisoissa.

”Noin sata seniorinaista golfin SM-kisoissa on osoitus lajin suosiosta aikuisväestön keskuudessa. Kilpaileminen kannustaa monipuoliseen harjoitteluun, josta hyötyy koko keho ja pää”, hän korostaa. ”Toivottavasti mahdollisimman moni ei-pelaava aikuinen tulee seuraamaan kisatapahtumaa ja löytää lajista itselleen hienon harrastuksen.”

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje