11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Noren liekeissä Malesiassa

Alexander Noren aloitti Malesian avoimet vahvasti. © Getty Images

Kuala Lumpurissa pelattava Malesian Open pyörähti torstaina käyntiin ruotsalaistahdissa. Alexander Noren taiteili hienosti sujuneella kierroksellaan yhdeksän birdietä ja yhden bogin. Tulos 64 on kahdeksan lyöntiä alle Kuala Lumpur Golf & Country Clubin kentän parin. Ensi tiistaina 18 vuotta täyttävä MatteoManassero on Norenia kaksi lyöntiä jäljessä.

Malesian turnaus on tukholmalaissyntyiselle pelaajalle kauden kahdeksas. Toistaiseksi paras sijoitus on peräisin tammikuun lopulla pelatusta Bahrainin kisasta, jossa hän sijoittui kahdeksanneksi. Edellisen kerran 28-vuotias Noren oli ”viivalla” kolme viikkoa sitten päätyen Andalusian avoimissa sijalle 23.

”Olin todella hermostunut ennen kierrosta, mutta näin se on yleensä kohdallani pienen tauon jälkeen”, Noren sanoi.

”Putterini toimi tänään hienosti, lisäksi draivit olivat vakaita. Pääsin jatkolyöntejä ajatellen koko ajan hyville paikoille.”

Jeev Milkha Singh, Darren Beck ja Stephen Gallacher jakavat kolmatta sijaa tuloksellaan 67. Maailmanlistan kärkipelaajista Rory McIlroy (9:s) pelasi torstaina tuloksen 69 ja Martin Kaymer (21:s) lyönnin enemmän.

”Tuntuu siltä, että ihmiset ympärilläni ovat järkyttyneempiä Augustan tapahtumista kuin minä itse. Se oli yksi huono kierros, jonka olen jättänyt mielessäni jo taakse. Olen iloinen, että sain täällä hyvän alun kisalle”, McIlroy sanoi.

Viime sunnuntaina Mastersin voittanut Charl Schwartzel tuntuu olevan vieläkin pyörällä päästään upeasta saavutuksestaan, sillä hän on avauskierroksen tuloksellaan 73 listoilla vasta 68:ntena.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje