18.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][34]
KilpailuaSuomalaista
Muu

Fuge Golf Team Lauro yhteistyöhön Miguel Angel Jimenez akatemian kanssa

Tapani Saarentolan luotsaama akatemia solmi kiinnostavan yhteistyösopimuksen kulttipelaa-jan akatemian kanssa.

Fuge Golf Teamissa harjoittelevilla suomalaisilla oli keskiviikkona juhlapäivä, kun he tutustuivat Miguel Angel Jimenezin golfakatemiaan ja saivat oppia maailmantähdeltä.

Mikä parasta, samalla sovittiin yhteistyöstä niin, että suomalaiset harjoittelevat kaksi kertaa viikossa Jimenezin akatemiassa. Käytössä ovat kaikki akatemian fasiliteetit aina Track Manista alkaen.

Peliharjoitukset vedetään hienolla par 3 -kentällä ja lähipeli saadaan kuntoon kunnon olosuhteissa.

”Fuge Golf Teamin sopimuksen mahdollisti Lauro Golfin ja Miguel Angel Jimenezin akatemian juuri alkanut yhteistyö, jonka valmisteluissa Lauro Golfin johtaja Carlos Pitarch on ollut aktiivinen”, kiitteli Fuge Teamin vetäjä Tapani Saarentola.

Tapani Saarentola, Miguel Angel jimenez ja Carlos Pitarch.

Tapani Saarentola, Miguel Angel jimenez ja Carlos Pitarch.

”Minulla on ollut kaukainen haave, että Jimenez voisi joskus pitää Fuge Golf Teamin pelaajille harjoitukset ja nyt se toteutui upealla tavalla”, iloitsi Saarentola.

Pelaajat olivat haltioissaan tavatessaan Miguel Angel Jimenezin ja hänen näyttäessä kuuluisan alkulämmittelynsä sekä pitäessään lyöntiklinikan, johon pelaajat saivat osallistua. Myös akatemian olosuhteet tekivät pelaajiin vaikutuksen.

”Tosi siistiä oli nähdä Jimenez livenä ja kiva oli näyttää hänelle kuinka matala tai korkea lyönti lyödään, annoin hänelle pari vinkkiä”, naureskeli Muurame Golfin Eetu Koivistoinen.

”Oli tosi hienoa nähdä Jimenez ja vetää alkulämpät hänen kanssaan. On tämä hieno paikka ja toi par 3 -kenttä näyttää siistiltä, jossa pääsee tosi hyvissä olosuhteissa vetämään lähipelitreeniä”, kertoi puolestaan Kullo Golf Clubin Nicola Fall.

Polvet letkeiksi Jimenezin malliin.

Polvet letkeiksi Jimenezin malliin.

Fuge Golf Teamin varsinaiset harjoitukset Miguel Angel Jimenez akatemian tiloissa alkavat ensi maanantaina.

Fuge Golf Team on vuonna 2011 suomalaisille junioreille ja nuorille ammattilaisille perustettu harjoituskeskus Espanjan Lauroon, Costa Del Solille.

Vuosittain siellä käy harjoittelemassa noin 70 pelaajaa. Keskusta pyörittää suomalainen Tapani Saarentola, joka valittiin PGA:n toimesta vuoden opettavaksi ammattilaiseksi 2015 Suomessa.

Viiden vuoden aikana Fuge Teamista on noussut monia maajoukkuepelaajia ja ammattilaisia. Nimekkäimmät ovat Lauri Ruuska, Oona Vartiainen ja Petra Salko.

Parhaillaan Fugeteamissa on lahjakkaita ja tavoitteellisia junioreita harjoittelemassa useista seuroista ympäri Suomea.

Lähde: Fuge Golf Team Lauro tiedote
Kuvat: FinnishGolf.com

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje