25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Mikko Korhonen hyökkäysasemissa Johannesburgissa

Mikko Korhonen sai Johannesburgiin caddiekseen managerinsa Ilkka Lindin.Kuva Getty Images

Mikko Korhonen paransi kahdella lyönnillä tulostaan Tshwane Openissa Etelä-Afrikassa. Kun toinen kierros on vielä hivenen kesken, Korhosen sijoituson 19.

Hän aloitti toisen kierroksensa kymmenenneltä reiältä tehdenkaksi birdietä. Niitä kertyi yhteensäkuusi, bogeja kaksi.

”Kokonaisuutena päiväni oli hyvä. Etenkin eka puolisko. Toisella oli fyysisestikin taistelua. Rankka ja pitkä kenttä vetää alaselän jumiin pehmeällä alustalla. Harmittavinta oli laitta toiseksi viimeisellä todella lyhyt putti ohi. Päivän päätteeksi täytyy vielä mennä fysion luo aukomaan selkää”, Korhonen kertoi.

Kärkikymmenikössä Fisherin lisäksi kokeneita menestyjiä ovatmyös Simon Dyson (-11), Darren Fichardt(-10), Edoardo Molinari (-9) ja Chris Wood (-9).

Tshwane Open on European Tourin kauden kahdeksas javiimeinen Etelä-Afrikassa pelattava kilpailu. Palkintopotissa on 1,5 miljoonaa euroa, joka on samanverran kuin Nordea Mastersissa Ruotsissa.

Teemu Tyry

Mikko Korhonen pelasi tuloksen 70 Tshwane Openin avauspäivänä. Korhonen selvisi kierroksestaan ilman bogeja, kaksi birdietään hän teki ulosmenossa perättäisillä reiíllä.
”Sisääntulosa oli muutama paikka joista olisi pitänyt iskeä birdieputti sisään. Muuten päivä oli ihan ok. Olo on varsin jäykkä, käyn fysioterapeutilla hoidossa. Toivottavasti hän saa paikat auki huomista varten”, Korhonen kertoi päivästään.

Ross Fisherin ansiolistalla on neljä European Tourin ykköstilaa joista arvokkain on Volvo World Match Play Championships. Kuva Getty Images

Ross Fisherin ansiolistalla on neljä European Tourin ykköstilaa joista arvokkain on Volvo World Match Play Championships. Kuva Getty Images

Osanottajia on 156, iltapäivän pelaajien ollessa vielä kentällä Korhosen sijoitus on jaettu 22. Eroa kärkeen on neljä lyöntiä. Yksi tuloksen 66 pelanneista on Ryder Cupissakin esiintynyt Ross Fisher, joka tehtaili aamukierroksellaan kahdeksan birdieä ja kaksi bogeyta.
Perjantaina Korhonen lähtee kierrokselleen kello 12.40. yhdessä Challenge Tourin viimevuoden ykkösen Andrea Pavanin sekä isäntämaan James Kamten kanssa.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje