11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

McDowell suosikkina Celtic Manorissa

Graeme McDowell on jäänyt seitsemän kertaa peräkkäin lyöntipelikisoissa top-ten listan ulkopuolelle. © Getty Images

Graeme

Graeme McDowell voitti viimevuonna Walesin avoimet näytöstyyliin pelattuaan kaksi viimeistä kierrosta 63-64. Siitä hän sai siivet selkäänsä, seuraavassa kisassa pohjois-irlantilainen kannatteli US Openin voittopyttyä. Kauden mittaan hän ylsi ykköseksi vielä Valderramassa jaTigerin kutsukisassa Los Angelesissa. Ryder Cup on oma lukunsa, samaisella Celtic Manorin alueella McDowell oli huomion keskipisteenä ja ankkuri joka toi Euroopalle ratkaisevan pisteen.

Viikonloppuna hän puolustaa Walesin avoin voittoa. Fiilikset ovat luonnollisesi korkealla.

”Tämä paikka tuo mieleen niin paljon upeita muistoja. Lisäksi kenttä sopii minulle, olen saanut siitä hyvän otteen”, mestari julisti kisan alla.

Euroopan Tourin kisassa on mukana runsaasti muitakin menestyksen makuun päässeitä, joten voitto ei varmasti tule kumartamalla. Viimevuotisesta Ryder Cup-joukkueesta ovat rivissä MIguel Angel Jimenez sekä Ross Fisher, kapteeni Colin Montgomerie ja tämän apukapteenit Darren Clarke ja Thomas Björn. Walesin Rhys Davies on kotimaisemissaan niin ikään kovien odotusten alla.

Ilonen hakee virettä

Mikot Korhonen ja Ilonen pelasivat tiistaina muutaman reiän yhdessä. Ilosella oli keskiviikkona työpäivä yhetistyökumppaninsa Koneen isäntien ja asiakkaiden kanssa.

Mikko

”Mukava päivä oikein mukavien ihmisten kanssa. Nämä ovat hyvää vaihtelua normaaliviikon rutiineihin. Lyönti tuntuu rautojen osalta jo lähes kiitettävältä, avauksia joudun vielä hakemaan”, Ilonen kertoi tunnelmistaan.

Hänellä on torstaina vielä aikaa virittää peliään, startti on Suomen aikaa kello 16.15. Mikko Korhosen peli käynnistyy 14.36. Ilonen sijoittui Walesissa vuonna 2002 upeasti kolmanneksi ja ansaitsi yli 100.000 euroa. Kaudella 2008 hän oli 15:s, kaksi viimeistä Walesin avointa ovat päättyneet karsiutumiseen.

Korhoselle kisa on kauden viides ET:lla, jatkoonpääsyjä on toistaiseksi kaksi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje