[6][5]

Martin Laird taas keulilla Las Vegasissa

Martin Laird on noussut Skotlannin ykköspelaajaksi, päätyömaa on PGA Tour © Getty Images

Martin

Nimi Martin Laird ei paljoa sano Euroopasta golfia seuraavalle penkkiurheilijalle. 27-vuotias, alunperin Glasgowsta kotoisin oleva Laird on opiskellut Coloradossa ja varttunut pikkuhiljaa menestyjäksi PGA Tourillla. Hän voitti edellisvuonna Las Vegasin kisan uusinnan jälkeen, kuluvalla kaudella hävisi Fedex Cupin ensimmäisen finaalikisan uusinnan Matti Kucharille. Kova pelimies on varmasti kyseessä, sillä hän sijoittui Fedex Cupin lopullisella tuloslistalla 11:ksi. Sunnuntaina on taas voittomahdollisuus edessä.

Laird on kiertänyt kolme kierrostaan 19 alle, eroa Jonathan Byrdiin on kuitenkin vain yksi lyönti. Teinitähti Rickie Fowler hyytyi kolmannen kierroksen jälkipuoliskolla tehden kahdeksan perättäistä paría. Eroa Lairdiin on kuusi lyöntiä.