5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista

5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Mäkitalo latasi akkuja Suomessa ennen karsintoja

Jaakko Mäkitalo lähtee ET:n toisen karsintavaiheen kisaan rennolla mielellä. Peli on kunnossa ja fiilis korkealla. Kuva Anzel Oy.

Intian kilpailun jälkeen Jaakko Mäkitalo, 31, on keskittynyt rauhassa ET:n karsintoja varten. Hän lensi Hero Indian Openin jälkeen takaisin Suomeen lataamaan akkujaan.

”Kerran kävin kentällä loman aikana. Aika on kulunut perheen parissa ja snookeria pelaillen”, toteaa Mäkitalo.

Mäkitalon karsintapaikaksi tuli Lumine Golf Tarragonassa Barcelonan lähistöllä. Kilpailu pelataan Greg Normanin suunnittelemalla Lakes-kentällä, jossa on nimensä mukaisesti paljon vettä. Mäkitalolle kenttä ei ole ennestään tuttu.

”Hieno kenttä tämä on. Takaysi vaikuttaa vähän vaikeammalta kuin etuysi. Tuuli on isossa roolissa kisan aikana ja sääennusteet ovat pientä puhuria lupailleet ja ehkä vähän sadettakin”, mietti Mäkitalo ennen kisan alkua ja lisäsi vielä, että tyynessä pelatuilla harjoituskierroksilla kenttä vaikutti jopa helpohkolta.

Mäkitalo sanoo, että vesiesteet eivät varsinaisesti ole pelissä mukana, ellei tule sitä kovaa tuulta.

”Peli on tuntunut hyvältä pienen levon jälkeen ja fiilikset ovat ihan hyvät.”

Mäkitalo lähtee karsintoihin ilman paineita ja rento fiilis perustuu siihen, että Intian hyvä sijoitus on varmistanut asemia varsinaisella työpaikalla Asian Tourilla.

”Sain maanantaina illansuussa tiedon, että pääsen mukaan ensi viikolla pelattavaan Hong Kongin kilpailuun. Jos täällä ei peli kulje, niin lähden sinne. Mutta jos pääsen karsinnan finaaliin, niin sitten lepäilen ja keskityn siihen”, puntaroi Jaska, joka on oikeastaan win-win –tilanteessa.

European Tourin toisen karsintavaiheen tuloksia voi seurata Golfpisteen sivustojen Live Scoringista.

Jari Jokinen Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje