18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Korhonen paranteli asemiaan Ranskassa

Mikko Korhonen tavoittelee hyvää sijoitusta Saint-Omer Openin finaalikierroksella. © Getty Images

Mikko Korhonen ei lamaantunut perjantain vaisusta pelistä Lumbres’sa meneillään olevassa Saint-Omer Openisssa. Hän alitti kolmannella kierroksella kentän parin yhdellä lyönnillä (70) kohentaen tulosluettelossa asemiaan 17 pykälää. Korhonen (+1) on ennen kisan päätöskierrosta sijalla 15. Nummelalaisen lauantain kierros sisälsi neljän birdien ohella kolme bogia.

Korhosen kauden paras sijoitus on tammikuussa pelatun Africa Openin 26:s tila, joten hänellä on sunnuntaina hyvät mahdollisuudet kohentaa tätä tilastoa; eroa viiden parhaan joukkoon Lumbres’n kisassa on vain kolme lyöntiä.

Korhonen jatkaa kauden loppuun saakka ainona suomalaisena ET:llä, Mikko Ilosen ja Roope Kakon ollessa sivussa jalkavammojensa vuoksi.

Euroopan kiertueen ja Challenge Tourin yhteisturnauksen Saint-Omer Openin johtoon siirtyi Matthew Zions. Lauantaina tuloksen 67 pelanneella australialaisella on kolmen lyönnin johto ennen GeorgeCoetzeeta,Daniel Denisonia ja Federico Colomboa.

Marko Kuivasaari

Korhonen kirkkaasti jatkoon

Mikko Korhosen pelit jatkuvat Saint-Omer Openin kahdella jälkimmäisellä kierroksella. Matkaa kisan kärkikymmenikköön nummelalaisella on kolme lyöntiä. Johtopaikan jakavat Andrea Perrino ja Craig Lee.

Mikko

Mikko Korhonen puolustaa Suomen värejä Lumbres’n turnauksen jatkokierroksilla. &copy Getty Images

Mikko Ilosen ja Roope Kakon jalkavammojen vuoksi ainoana suomalaisena Euroopan kiertueella kauden loppuun saakka jatkava Mikko Korhonen ei ollut Saint-Omer Openin toisena pelipäivänä parhaimmillaan. Korhonen löi perjantain kosteissa ja tuulisissa olosuhteissa tuloksen 74, ja putosi kisassa 32. sijalle.

Avauspäivän jälkeen 14:ntenä olleella Korhosella on kisan puolivälissä matkaa top-10:een kolme lyöntiä. Hän teki perjantaina ensimmäisen kierroksen tapaan kolme birdietä, mutta tulosta rasitti kuusi bogia. Näistä kolme tuli peräkkäin rei’illä 11-13.

Torstaina pahasti epäonnistunut Antti Ahokas oli käytännössä menettänyt mahdollisuutensa jatkopaikkaan avauskierroksen jälkeen. Perjantaina tuloksen 75 pelannut Ahokas sijoittui 36 reiän yhteistuloksellaan +12 kisan häntäpäähän.

Euroopan kiertueen ja Challenge Tourin yhteiskilpailun kärkipaikan jakavat Italian Andrea Perrino ja Craig Lee tuloksellaan viisi alle. Ensimmäisen kierroksen jälkeen johdossa ollut Etelä-Afrikan George Coeztee (-4) on kolmantena.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje