25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Korhonen karsiutui Walesissa, Kakon jatkopaikka vaakalaudalla

Mikko Korhonen ei pystynyt venymään jatkopaikkaan Walesissa. Kuva: Getty Images

Mikko Korhosen rutistus ei riittänyt jatkoon European Tourin Wales Openissa. Nummelalainen pelasi tänään tuloksen 76, ja hän jakaa yhteistuloksella +5 kilpailussa sijaa 110. Se ei tule varmuudella riittämään viikonlopun kierroksille, vaikkakin suuri osa pelaajista on edelleen kentällä.

Pahimmassa tapauksessa kilpailu jäi Korhosen viimeiseksi ET:llä tällä kaudella, sillä loppukauden kilpailuihin hän ei välttämättä mukaan pääse. Kiertueen rahalistalla Korhonen on sijalla 128, eikä se riitä pelioikeuden uusimiseen kiertueella.

Roope Kakko (73–71) on yhteistuloksella +2 ensimmäisen karsiutujan paikalla kierroksen ollessa kesken. Kakon kierros eteni pitkään huonoon suuntaan, mutta mies taisteli viimeiset kuusi reikää neljä alle parin ja päätti urakkansa perjantaina eagleen 561 metriä pitkällä par 5:llä.

Kakon jatkopaikan kohtalo selviää illan aikana. Toivoa on, sillä Celtic Manorin kentällä ei kärkipään pelaajia lukuun ottamatta ole hirmutuloksia perjantaina nähty.

Kilpailun tulokset ja pelaajien kommentit täydentyvät illan aikana.

Challellenge Tourin Kazakhstan Openissa ei viikonloppuna suomalaisia nähdä. Jaakko Mäkitalon sijoitukseksi tuloksella +1 jäi T69 ja Tapio Pulkkasen T110 tuloksella +6.

Mäkitalo jäi jatkopaikasta kahden lyönnin päähän. Kisaa johtaa Englannin Sam Hutsby (-13), joka pelasi perjantaina kierroksensa 63 lyönnillä.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje