Kakko ja Korhonen mukaan Sicilian Openiin - Golfpiste.com

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Kakko ja Korhonen mukaan Sicilian Openiin

Roope Kakko on hakenut viimeisten viikkojen aikana viretttä Orlandosssa harjoitellen © Getty Images

Roope

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Viikonloppuna käytävän Miamin World Tourin kisan jälkeen Euroopan Tourilla pelataan kaksi seuraavaa kisaa Italiassa ja Espanjassa. Siciliana Openissa ja Andalucian Openissa on molemmissa palkintopotissa vain miljoona euroa, tästä johtuen suurin osa tähdistä jättää tapahtumat väliin.

Roope Kakolle ja Mikko Korhoselle nämä kilpailut ovat kuitenkin hyvin tärkeitä. Parivaljakko on päässyt toistaiseksi pelaamaan Etelä-Afrikassa kaksi kertaa, Korhonen mahtui lisäksi mukaaan Intiaan. Molemmilla on yksi jatkoonpääsy tilillään. Korhonen sijoittui Etelä-Afrikan ensimmäisessä kisasssa 26:ksi, Kakko jälkimmmäisessä 66:ksi.

Sicilian Open on uusi kisa Tourilla, se pelataan uudenkarhealla Donnafugata Golf Resort & Spa kentällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

”Kenttä on vielä nuori, mutta siitä tulee erinomainen. Karheikot ovat lyhyitä, viheriöt erinomaisia ja tuuli nousee luultavasti meren läheisyydessä varsin suureksi tekijäksi”, ennakoi Costantino Rocca joka on saanut kilpailuun villin kortin.

Italian supertähdet Edoardo ja Francesco Molinari sekä Matteo Manassero eivät ole mukana. Nimekkäin mukana olijoista on Colin Montgomerie, jonka menestys olisi kuitenkin melkoinen yllätys.

Mikko Ilonen palaa kisakentille Andalucia Openissa (24.-27.3). Mikäli Mikko Korhonen ja Roope Kakko mahtuvat tähän kisaan mukaan, on se ensimmäinen kerta kuluvalla kaudella kun kolmikko pelaisi samassa tapahtumassa.

Euroopan Tourin kisakalenteri 2011

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje