Ilonen kymppisakkiin Hollannissa - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Ilonen kymppisakkiin Hollannissa

Mikko Ilonen vältti bogit KLM Openin toisena päivänä. Kuva: Getty Images.

Hollannissa pelattava KLM Open on sujunut suomalaisittain iloisesti. Kun kisan toinen kierros on vielä kesken, vaikuttaa todennäköiseltä, että viikonloppuna kentällä nähdään kisan kaikki kolme suomalaispelaajaa.

Parhaissa asemissa on Mikko Ilonen, joka iski perjantaina itsensä kilpailussa neljänneksi toisen kierroksen ollessa vielä kesken. Hän pelasi tuloksen -4 (66) tehtyään kierroksellaan neljä birdietä.

Ilosen sijoitus tulee todennäköisesti laskemaan pari sijaa, mutta viikonlopun kierroksille lahtelainen pääsee erinomaisista asemista.

Roope Kakko pelasi toisen kierroksensa eiliseen tapaan yksi alle parin. Yhteistulos kaksi alle riittää tällä hetkellä sijaan T26.

Pablo Larrazabal nappasi haltuunsa Kennemerin kenttäennätyksen. Kuva: Getty Images.

Pablo Larrazabal nappasi haltuunsa Kennemerin kenttäennätyksen. Kuva: Getty Images.

Suurella todennäköisyydellä viikonlopun kierroksilla tullaan näkemään myös Mikko Korhonen, joka pelasi perjantaina tuloksen yksi alle (69). Nummelalaisen sijoitus on T44 ja yhteistulos par. Kilpailun cut-raja on asettumassa tulokseen +1.

Kisan johtoon paineli Pablo Larrazabal, joka selvitti Kennemerin kentän haasteet vain 62 (-8) lyönnillä. Tulos on uusi kenttäennätys.

”Tehtyäni kuusi birdietä kuudella ensimmäisellä reiällä, ajattelin, että tarvitsen enää viisi lisää (ensimmäiseen 59 lyönnin kierrokseen European Tourilla)”, Larrazabal kuvaili.

”Ajattelin enemmän 59:ää kuin kenttäennätystä. Ajattelin sitä tehtyäni kuusi birdietä alkuun, mutta ehkä asetin itselleni vain lisää paineita. Minulla on muutama kenttäennätys Espanjassa, muttei yhtään European Tourilla, joten tämä tuntuu mukavalta”, hän jatkoi.

Espanjalainen johtaa kilpailua kahdella lyönnillä, kun moni kärkinimi on vielä kentällä.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje