14.– 21.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][26]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Mikko Korhoselle luvassa sunnuntaina 31 reikää golfia: ”Täytyy yrittää ottaa tämä huumorilla”

Korhonen joutui odottelemaan klubilla lähes täyden työpäivän verran kolmannen kierroksen alkamista. Lopulta hän ehti pelata siitä vain viisi reikää.

Lauantaista muodostui pelaajille poikkeuksellisen pitkä ja kuormittava päivä golfin Euroopan kiertueen Oman Openissa. Kilpailua jatkettiin aikaisin aamulla hiekkamyrskyn keskeytettyä pelit perjantaina, ja palloa lyötiin niin pitkään kuin se valon puolesta oli mahdollista.

Mikko Korhonen pelasi aikaisin aamulla loppuun toisen kierroksensa ja oli sen jälkeen varma, että tie kilpailussa nousisi pystyyn. Haastavissa olosuhteissa tulostaso jäi kuitenkin niin matalaksi, että Korhonen selviytyi jatkoon ainoana suomalaisena.

Paketin kasaaminen kolmannelle kierrokselle pitkän tauon jälkeen ei sujunut ihan yksinkertaisesti. Se kuitenkin onnistui kokeneelta ammattilaiselta hyvin ja Korhonen selvitti viisi reikää tuloksella yksi alle parin, ennen kuin kisa keskeytettiin pimeyden laskeuduttua.

Huomenna on edessä 31 reikää. Täytyy koittaa ottaa tilanne huumorilla, liian suuria odotuksia tässä ei ole.

Korhonen on yhteistuloksella +3 kilpailussa jaetulla 38. sijalla, kun pääosa pelaajista on pelannut kolmannesta kierroksesta alle puolet.

”En ihan päässyt vireeseen, kun lopetin toisen kierroksen kello 9.15 ja aloitin kolmannen kello 16.50. Pari aamupalaa ja lounasta siinä tuli syötyä, väliin treeniä ja lepäilyä”, hän kertoi.

”Aivan loppuhan tässä on nyt ja aamulla pitäisi olla kello 7.15 (5.15 Suomen aikaa) taas kehissä. Room service on tilattu ja herätys on viiden pintaan. Huomenna on edessä 31 reikää. Täytyy koittaa ottaa tilanne huumorilla, liian suuria odotuksia tässä ei ole”, Korhonen jatkoi.

Kisan kärkeen nousi Saksan Maximilian Kiefer tuloksella -5. Muut suomalaiset karsiutuivat kilpailusta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje