Kerttu Hiltusen rima oman tekemisen ja tavoitteiden osalta on todella korkealla. 14-vuotias hämeenlinnalainen pelasi heinäkuussa ensimmäistä kertaa tyttöjen EM-kisoissa.
Amatöörigolf |
8.8.2017

Kerttu Hiltunen johtaa English Girls’ Amateur Openia

Jesse Saareks on poikien U14-turnauksessa toisena avauskierroksen jälkeen.

Kesäkuussa alle 16-vuotiaiden tyttöjen kansainvälisen turnauksen ja saman ikäluokan suomenmestaruuden ylivoimaisesti voittanut Kerttu Hiltunen on kilpaillut tällä kaudella ahkerasti ulkomailla.

Tällä viikolla hämeenlinnalainen osallistuu Blackmoor Golf Clubilla pelattavaan U16-ikäluokan English Girls’ Open Amateur Championshipiin, jonka kärkipaikkaa hän jakaa ensimmäisen kierroksen jälkeen yhdessä Englannin Charlotte Heathin kanssa.

Hiltusen 68 lyönnin kierros sisälsi viisi birdieä ja yhden bogin. 10. lyöntipaikalta startannut tawastgolfilainen teki birdieistään neljä kierroksen jälkipuolella, jolla kirjattiin myös päivän ainoa bogi-tulos.

Kilpailun toinen suomalainen, Matilda Svahn jakaa 14. sijaa tuloksellaan 74.

Samaan aikaan Manchester Golf Clubilla meneillään olevassa U14-ikäluokan Boys’ Amateur Openissa Jesse Saareks aloitti oman urakkansa lähes yhtä vakuuttavasti kuin Hiltunen.

Koski-Golfin pelaaja löi tuloksen 69, millä hän jakaa kakkostilaa Irlannin Joshua Hillin kanssa. Veikka Viskari on tuloksellaan 80 sijalla 87.

Poikien turnauksen johdossa on Etelä-Afrikan Casey Jarvis, jota Saareks jahtaa lyönnin päässä.

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Kommentit

Oma kommentti