Kenttätentissä Loimijoki Golf - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Kenttätentissä Loimijoki Golf

Loimijoki Golfissa kausi on sujunut hyvin ja kenttä on paremmassa kunnossa kuin koskaan. Mutta millä väylällä häviää eniten palloja ja mitä kannattaa tilata klubiravintolassa?

Golfpisteen uudessa juttusarjassa kenttien toimitusjohtajat pistetään vuorollaan kymmenen kysymyksen tenttiin. Sarjan avaa Ypäjällä sijaitseva Loimijoki Golf.

Loimijoki Golfin toimitusjohtaja Perttu Jaakkola miten kesä on sujunut?

Kiitos kysymästä, kesä on sujunut meillä oikein hyvin. Kenttä on äärimmäisen hyvässä kunnossa, oikeastaan parhaassa kunnossa, mitä se on koskaan ollut. Kelit ovat suosineet kentänhoidollisesti meitä ja kenttä onkin saanut kiitosta ja pelaajat ovat olleet tyytyväisiä, jolloin mekin olemme tietenkin tyytyväisiä.

Te olette todella aktiivisia sosiaalisessa mediassa niin Facebookissa, Twitterissä kuin Instagramissakin, minkä takia?

Me olemme kenttä, jossa osakkeenomistajapohja ei ole suuri, joten kaikki pelaajat ja tapahtumat ovat äärimmäisen tärkeitä meille. Sosiaalinen media on meille tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita. Olemme tehneet sosiaalisen median parissa työtä jo kauan, valitsimme sen markkinointikanavaksemme viisi vuotta sitten. Se on todella toimiva kanava meille ja luonnollinen osa tiedotusta, koska meillä on nuorekas henkilökunta ja nuorillehan someaktiivisuus on todella normaalia ja tuttua. Mielestäni se on myös tämän päivän tiedotusta, että kerrotaan jatkuvasti mitä tapahtuu ja missä. Taidammekin olla golfkenttien ykkönen somessa.

Teillä järjestettiin pari viikkoa sitten EuroGamesin golfkilpailu, mistä tapahtumassa oli kyse?

Kyllä, meillä järjestettiin Helsingin EuroGamesin golfosuus. EuroGames on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen urheilu- ja kulttuuritapahtuma, joka huipentui silloin lauantaina Helsingin pride-kulkueeseen. Kilpailu meni meidän osaltamme hyvin, joskin osanottajia oli vain hieman alle 40. Kaikki järjestelyt sujuivat kuitenkin hyvin ja oli hienoa isännöidä kansainvälistä kilpailua.

Mikä on paras annos klubiravintolassanne ja mitä se maksaa?

Paras annos on varmasti klubiateria, joka on hampurilaisateria. Se taitaa olla myös kaikkein suosituin. Toinen suosittu annos on  ehdottomasti viskisiivet. Kaikki ravintolamme tuotteet maksavat alle 12 euroa, koska haluamme pitää maltillisen hinnoittelun.

Millä väylällä hukataan eniten palloja?

Ehdottomasti kakkosväylällä. Siinä lyödään ison vesiesteen yli ja kyllä sinne palloja roppakaupalla päätyy. Täytyyhän meidän jollain pitää myös pallojen myynti hengissä (nauraa).

Aiotaanko klubillanne seurata olympiagolfia elokuussa?

Ehdottomasti! Meillä on terassilla lasiseinän takana iso televisio, josta golfkisoja voi katsella.

Miltä sivustolta seuraatte säätä useimmiten?

Me käytämme ehkä eniten norjalaista yr.no-sivustoa. Olemme todenneet sen hyväksi ja erityisesti kenttähenkilökunta ja caddiemasterit seuraavat säätä sieltä. Itse seuraan paljon forecan kautta ja lisäksi seuraamme testbedistä ukkosrintamia.

Löytyykö kentältänne vessoja ja vesipisteitä?

Meiltä löytyy yksi wc kentältä, joka on sijoitettu niin, että se on käytettävissä molemmilta ysilenkeiltä. Uutta vessaa on myös toivottu ja toivottavasti pystymme hankkimaan sellaisen vielä tämän syksyn aikana. Vesipiste meillä on ainoastaan klubirakennuksessa, mutta kuumilla ilmoilla ravintola-auto lähtee kiertämään kenttää, jotta pelaajat voivat ostaa vettä ja limsaa.

Mikä on sopiva kierrosaika neljän hengen porukalla kentällänne?

Ysin kiertää helposti kahdessa tunnissa ja vartissa, kunhan pitää huolta omasta pelinopeudesta. Koko kierroksen peliajan pitää mennä 4–4,5 tunnin haarukkaan.

Jo nettisivujenne uutisia ja sosiaalista mediaanne selaamalla saa sellaisen kuvan, että teillä on siellä hyvä henki ja rento meininki. Mistä tämä positiivisuus kumpuaa?

Me olemme aina halunneet pitää huolta klubihengestä ja siitä, että meillä pelaaminen on kivaa. Golfin sääntöjä pitää kunnioittaa, mutta turhaa nipotusta ja kieltämistä pitää välttää. Olemme aina olleet nopeita kokeilemaan erilaisia asioita ja pyrimme reagoimaan nopeasti palautteeseen. Teemme asioita yhdessä ja kun on iloisia ihmisiä töissä, niin kyllä se iloisuus myös tarttuu.

Minne soitamme seuraavaksi? Entä mitä haluaisit, että kysymme? Pistä ehdotuksesi jutun kommenttikenttään tai Golfpisteen Facebookiin, tai lähetä se sähköpostilla osoitteeseen lotta.lybeck@golfpiste.com.

Ensi perjantaina tentissä uusi kenttä!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje