23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][40]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Jo toistakymmentä kotimaista kenttää avattu – takatalvea ei näköpiirissä

Salo Golfissa pelataan jo täyttä päätä.

Kevät etenee pidemmän ajan sääennusteiden mukaan tasaisesti.

Kaikkiaan 12 kenttää on avannut väylänsä pelaajille kauden 2019 osalta. Ensimmäisinä avaamisesta ilmoittivat Peuramaa (Pikku Peura), Vihti ja Bjärkas, jossa kiireisimmät ennättivät testaamaan kevätkuntoaan viime viikon torstaina.

Viikonvaihteessa joukkoon liittyivät myös Nokia (Kevät-kenttä), Rönnäs (Puisto), Meri-Teijo, Hiisi (Farmi), Hattula, Salo, Eckerö ja Kuortane.

Viimeisimpänä kenttänsä mainitusta tusinasta on avaamassa Hanko, jossa kenttää pääsee kiertämään keskiviikkona aamupäivästä lähtien.

Ensi viikon perjantaihin ulottuvat sääennusteet lupaavat esimerkiksi Tampereen ja Helsingin seudulle 5–9 asteen päivälämpötiloja. Pirkanmaalla saattaa olla viikonvaihteessa pientä yöpakkasta, mutta muuten myös yöt näyttäisivät pysyvän plussan puolella.

Se kertoo, että joissain ennusteissa väläytelty takatalvi ei olisi yllättämässä Etelä-Suomea ainakaan seuraavan kymmenen vuorokauden aikana. Iso osa eteläisemmistä kentistä toivoo voivansa avata väylänsä pääsiäiseen mennessä.

Tällä viikolla kaksi kenttää käynnistää myös kilpailutoimintansa. Vihdissä järjestetään lauantaina 6.4. Ski&Golf SM-kilpailut ja Rönnäsissä pelataan samana päivänä Wilson Scramble.

Kenttien aukiolotiedot löytyvät kätevästi Golfpisteen Avoimet kentät -palvelusta. Kenttien päiväkohtaiset aukiolotiedot kannattaa kuitenkin varmistaa paikan päältä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje