11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Ranskalaisille kaksoisvoitto Intiassa

Gwladys Nocera ei halua vilkuilla kentällä leaderboardia, vaan pelaa omaa peliään. © Getty Images

Ranskalaiset ottivat kaksoivoiton lyönnin erolla toisistaan. Nocera kuittasi 30 000 euron ykköspalkinnon yhteisuloksellaan -7. Lagoutte-Clement oli toinen tuloksella -6. Nocera johti kilpailua alusta saakka. Viimeisellä yhdeksiköllä nähtiin kuitenkin varsinainen jännitysnäytelmä. Nocera johti ennen viimeistä yhdeksää reikää kolmella lyönnillä. Tilanne kuitenkin tasoittui 13. reiällä Noceran tehtyä bogeyn. Lagoutte-Clement tuli 17. reiän birdiellään jo lyönnin päähän. Molempien lyötyä 18. griinille puttasi Lagoutte-Clement ensin. Birdieputti ei uponnut ja Noceralla oli 2 puttia voittoon. Hermot piti ja Nocera otti viidennen voittonsa naisten Euroopan kiertueella. Kolmanneksi tasaisessa kilpailussa sijoittui Englannin Lisa Hall. Ruotsin Lotta Wahlin oli lopputuloksissa neljäs. KE Gwladys Nocera otti uransa viidennen voiton  &copy Getty Images

Gwladys Nocera viiden ly&#246,nnin johtoon Intiassa

Vaikka varmana pelaajana tunnetulla Noceralla on kilpailun puolessa välissä reilu johto, hän ei pidä mitään itsestään selvyytenä. ”Peli voisi olla vielä parempaa. Löin raudoilla muutaman pull-lyönnin, joten aion nyt lähteä rangelle korjaamaan svingiä”, sanoi Nocera 69 lyönnin kierroksensa jälkeen. ”Huomenna minun pitää pelata todella alhainen kierrostulos, jotta voin ottaa rennommin lauantain päätöskierroksella.” 32-vuotias Gwladys Nocera on naisten Euroopan kiertueen rahalistalla nyt kuudentena. Hänellä on tältä kaudelta yksi voitto tilillään, Hollannista kesäkuulta. Nocera on yhteistuloksessa -6. Kakkostilan jakavat Thaimaan Titya Plucksataporn, Korean Bo Ri Lee, Englannin Trish Johnson ja Espanjan Marta Prieto. Ensimmäisen kierroksen jälkeen johtanut Ruotsin Lotta Wahlin pelasi torstaina 75 ja putosi kuudenneksi.

Lotta Wahlin Intian LET kisan k&#228,rjess&#228,

Näppis isännöi kesäisin Paltamossa pelattavaa maratonkisaa, jossa pelataan niin kauan kuin jaksetaan.Naisten Euroopan Tourilla pelataan joulukuussa Intian ja Dubain kisat. Bangaloressa keskiviikkona käynnistyneessä kilpailussa ei ole mukana suomalaisia, Dubaihin suuntaavat Minea Blomqvist sekä Ursula Wikström. Bangaloressa, Eagleton Golf Resortissa avauspäivän jälkeen keulilla ovat tuloksella 69 Ruotsin Lotta Wahlin ja Anna Tybring sekä Ranskan kivikova Gwladys Nocera. Suomalaiset voivat perustellusti pitää peukkuja Wahlinille joka Tybringin tavoin tavoittelee uransa ensimmäistä LET:n ykköstilaa. Viikon kuluttua 24 vuotta täyttävä Wahlin viettää kesäisin paljon aikaa Ahvenanmaalla jossa hänen vanhemmillaan on kesämökki, Lotan valmentajana on jo pitkään toiminut ÅGK:n pro Niklas Rajamäki. Wahlin nousi loppukesästä kovaan vireeseen, hän oli perättäisissä kisoissa kolmas ( Finnair Masters) ja neljäs, aiemmin kesällä jo Ranskassa viides. Wahlin oli Volvo Cross Country Challengessa hienosti toinen ja sai pelkästään tästä 28.000 euroa. Intiassa ja varsinkin viikon kuluttua käynnistyvässä Dubain kisassa taistellaan vielä rahalistan ykköstilasta. Paalupaikalla oleva Finnair Mastersin ykkönen Bettina Hauert oli avauskierroksella täysin yössä, hän sai tuloksekseen 78. Laura Davies väläytteli syksyllä varsinkin LPGA Tourilla, Bangaloressa peli ei auennut, lyöntejä kertyi 77. Dubain kisaan ovat tulossa LET:n tähtien lisäksi myös Annika Sörenstam sekä Natalie Gulbis.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje