18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Mikko Ilonen ja Johan Edfors pitivät amatöörit kurissa

Mikko Ilonen pelaa seuraavan kisansa viikonloppuna Tukholmassa © Getty Images

Mikko

Black Mountain Golf Club ja Linna Golf organisoivat maanantaille varsin mielenkiiintoisen haasteottelun jossa toki myös markkinoitiin Thaimaan parhaaksi valittua golfkeskusta.

Mikko Ilonen ja Johan Edfors kukistivat yhdeksän reiän bestball-pelissä Kalle Samoojan ja Tapio Pulkkasen kahdella lyönnillä. Ammattilaiset karkasivat jo Vanajanlinnan kakkosella jolla Edfors teki eaglen.Ero kasvoi kahdeksannella reiällä kolmeen lyöntiin Ilosen tehtyä birdien. Viimeisellä Kalle Samooja kavensi eron birdiellään kahteen lyöntiin, Ilonen& Edfors saivat tulokseksi 33, Samooja & Pulkkanen 35.

Tapio Pulkkanen löi keskimäärin pisimmät avaukset, mutta ei kyennyt niitä hyödyntämään. Samoojan lyönnit eivät olleet parhaimmillaan, hän selvitti kuitenkin hyvällä lähipelillä itselleen hyvän tuloksen.Ilonen ja Edfors olivat kisassa edustamassa ja markkinoimassa thaimaalaista kotiseuraansa Black Mountainia, amatöörit liputtivat miesten maajoukkueen väreissä.

”Black Mountain on upea kohde jossa palvelut ovat kohdallaan, varsinkin harjoitualueet ovat Aasian parhaat. Se on kohde josta on tullut kuin toinen koti ja talviharjoittelun tukikohta”, määrittei Black Mountain Masters kisan kaudella 2009 voittanut Johan Edfors.

Edforsille Louis Oosthuizenin Open-voitto ei tullut suurempana yllätyksenä.

Johan” Louis on jo pitkään väläyttänyt potentiaaliaan, nyt hän sai onnistumisen tietysti parhaassa mahdollisesssa paikassa”

Mikko Ilonen on viimeisten viikkojen aikana häiden ja muuton takia harjoitellut tavallista vähemmän. Odotukset kierrokselle eivät olleet aivan topissa, rutiinillaan Ilonen kuitenkin rutisti kelpo scoren.

”Loukkasin oikeaa kättäni edellisviikon muutossa vetäessäni lampun johtoa harkitsemattomasti. Tästä johtuen varotoimenpiteenä pidin vielä tänään hanskaa myös oikeassa kädessä, loppuviikosta mennään jo normaaliasetuksin”, Ionen kertoi ihmetteleville.

”Tämä oli onnistunut päivä ja tapahtuma josta kaikki uskoakseni nauttivat. Aina kun lähdetäään pelaamaan, syntyy luonnollisesti kisaa, saimme nyt pidettyä ”juniorit” aisoissa. Oma peli ei vielä ollut terävimmillään muuton aiheuttamien kiireiden johdosta. Viikonloppuna Nordea Skanidinavian Mastersissa olen jo paljon valmiimpi”, Ilonen ennusteli kierroksen jälkeen.

Tulokset, bestball: Ilonen&Edfors 33 (-3) Samooja&Pulkkanen (-1) Henkilökohtaiset tulokset: Mikko Ilonen 34 (-2) Johan Edfors 34 (-2) Kalle Samooja 35 (-1)

Tapio Pulkkanen 37 (+1)

Teemu Tyry

Mikko Ilosen kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje