[10][12]
Ajankohtaista

Henna Krohn teki holarin Ladies Golf Tourilla

Henna Krohnin holarin ansiosta kaikki kilpailijat nauttivat klubilla kuplivaa. Lisäksi Henna saa viikoksi käyttöönsä Audi A7:n.

Sää ei syleillyt Kytäjälle aamulla kokoontuneita Ladies Golf Tourin pelaajia, jotka ehtivät pelata 2-3 väylää ilman luonnon kosteuttajaa. Sen jälkeen vettä tulikin taivaan täydeltä, mutta kukaan ei valittanut ja South Eastin kenttä kesti hyvin olosuhteet.

Ja olosuhteista ja pelimuodosta (3/4 tasoitus, pistebogey) huolimatta kentällä tehtiin huimia tuloksia. Kisan voittanut Hanna Kivelä teki 35 bogeypistettä ja osallistuu voittajana Ranskassa pelattavaan finaaliin. Koski Golfissa pelatusta ensimmäisestä kilpailusta sinne selvitti tiensä Anne Niva.

Hanna Kivelä voitti Ladies Golf Tourin Kytäjän kilpailun ja lunasti paikan syksyllä Ranskassa pelattavaan finaaliin.

Päivän kruunasi Messilän Henna Krohn, joka teki hole-in-onen kolmosväylällä.

”En nähnyt pallon putoamista kuppiin. Siinä oli pieni kumpare viheriön edessä. Kun pääsimme viheriölle, ihmettelin, missä palloni on. Putoamispaikka näkyi 50 sentin päässä ja siitä se oli ilmeisesti vierinyt reikään”, kuvaili Henna elämänsä ensimmäistä holaria ja kertoi, että empi vielä tiiauspaikalla kahden mailan välillä. Hän oli jo menossa vaihtamaan kädessään olleen rauta-6:n seiskaksi, mutta päätti kuitenkin lyödä kuutosella.

Henna ei ole viime vuosina paljoakaan kilpaillut (tasoitus 26.5) ja Ladies Golf Tourille hän osallistui ensimmäistä kertaa. Mutta tuskin viimeistä, siksi hyvin päivä sujui. Henna oli kokonaiskilpailussa toinen 33 pisteellä.

Hennan holarin myötä sateinen kierros muuttui kuplivaksi riemuksi klubitalolla, jossa odottivat yhteistyökumppani Pohjantähden tarjoamat kuohuvat.

Hennan ja kaikkien muidenkin harmiksi holari tuli ”väärällä” väylällä, kympiltä tuo lyönti olisi tuonut palkinnoksi Audi A1:n omaksi. Mutta tyhjin käsin Henna ei nytkään lähtenyt kotiin, hän saa yhteistyökumppani Audilta upean A7:n viikoksi käyttöönsä.

Ladies Golf Tourin kilpailijat eivät

Ladies Golf Tourin kilpailijat eivät ”tihkusadetta” säikähtäneet. Nina Glantz chippaa South Eastin kymppiväylällä.

Ladies Golf Tourin seuraava kilpailu pelataan 8. heinäkuuta Lakesidessa. Lisätietoja kaikille naisille avoimesta kilpailusta ja tulokset löytyvät sivuilta www.ladiesgolftour.fi.