16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfprot päättivät rakentaa itselleen työpaikan, jonne ovat tervetulleita myös kollegat

Ari Koski (vas.) ja Teemu Sallinen opettavat kesäkaudella Löfkulla Golfissa Espoossa.

Kirkkonummen Masalaan rakentuvasta hallista löytyy myös mm. padel, jooga ja lastenhoitopalvelu. Avajaisia juhlitaan lokakuun lopussa.

Pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen alueen golfarit saavat uuden golfin sisäharjoitustilan ensi syksynä, kun Inside Golf Oy:n harjoitustila aukeaa Kirkkonummen Masalassa sijaitsevan LähiTapiola Sports Centerin laajennusosaan.

Hankkeen taustalla oleva Inside Golf Oy on kahden golfopettajan, Teemu Sallisen ja Ari Kosken omistama yritys. Kesäisin Espoon Löfkulla Golfissa opetustoimintaa pyörittävä kaksikko on jo pidempään etsinyt mahdollisuutta oman talviharjoitustilan rakentamiseen, ja nyt palaset loksahtivat kohdalleen.

”Golfprot eivät yleensä hirveästi itse investoi omaan työpaikkaansa, mutta me Teemun kanssa päätimme investoida. Nyt meillä on tila, missä voimme opettaa, mutta pystymme samalla tarjoamaan myös muille golfopettajille tilan, johon he voivat tulla opettamaan omia asiakkaitaan”, Ari Koski kertoo.

”Tätä voisi ajatella nykyajan pilvipalveluna, eli me rakennamme opetustilan, johon muut prot voivat tulla harjoittamaan ammattiaan. Me pidämme huolen, että tilassa on kaikki fasiliteetit viimeisen päälle kunnossa”, Teemu Sallinen jatkaa.

Uuden ja modernin golfharjoitustilan koko tulee olemaan 400 neliötä, ja sinne tulee kolme simulaattoria, 10–15 lyöntipaikkaa ja lähipelialue. Jos simulaattoreiden kysyntä kasvaa, meillä on mahdollisuus nostaa simulaattoreiden määrää ja vastata asiakaskysyntään, Sallinen lupaa.

LähiTapiola Sports Centerin kokonaispinta-ala tulee laajennuksen ja olemassa olevan hallin saneerauksen jälkeen olemaan noin 10 000 neliötä. Hallista löytyy harrastusmahdollisuuksia todella moneen eri lajiin, ja tätä myös Inside Golf Oy aikoo hyödyntää.

”Pystymme paketoimaan asiakkaalle samaan pakettiin golfin sisäharjoittelun, padelin ja vaikka joogatunnit. Kaikki palvelut löytyvät saman katon alta. Näin pystymme palvelemaan asiakasta ympärivuotisesti, ja se on se juttu, johon haluamme panostaa”, Koski kertoo.

Hyvien liikenneyhteyksien äärellä sijaitsevassa LähiTapiola Sports Centerissä on myös lounasravintola, ja sen lisäksi rakennuksesta löytyvät koulutusluokat, kokoustilat ja etätyöskentelyyn suunnitellut tilat.

”Siellä on myös kaikkien lajien yhteinen lapsiparkki, johon voi viedä lapsen siksi aikaa hoitoon, kun itse käy harjoittelemassa”, Sallinen sanoo.

Laajennusosan rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä ja valmista pitäisi olla syyskuussa. Golfhallin avajaisia on tarkoitus viettää lokakuun viimeisenä viikonloppuna 29.–31.10.2021.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje