Golfpisteen Pörssi on ohittamaton ostopaikka – ota hyödyt talteen! - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfpisteen Pörssi on ohittamaton ostopaikka – ota hyödyt talteen!

Kun tarvitset mitä tahansa lajiin liittyvää, pistäydy Golfpisteen Pörssiin.

Jokaisen golfarin aarreaitasta löytyy kaikkea kiinnostavaa pelioikeuksista välineisiin.

Oletko kenties vielä pelioikeutta vailla alkaneen kauden osalta? Ei hätää, sillä Golfpisteen Pörssissä on juuri nyt loistavia tarjouksia lukuisille kotimaisille kentille.

Esimerkiksi Suur-Helsingin Golfin Lakisto-kentälle heltiää vuoden 2020 pelioikeus 495 eurolla, mikä tekee 100 kierrosta pelaavalle alle vitosen/kierros. Jos haluat enemmän pelitilaa, kannattaa harkita Hillside Golfin pelioikeutta, missä voi nauttia kahden kentän eduista satasen verran suuremmalla maksulla.

Puolestaan kiitellyssä ja useita kärkisijoja Golflehden Kenttärankingissa vuosien varrella saaneessa Linna Golfissa on mahdollista päästä pelaamaan koko kausi alle tuhannella eurolla. Ja saman verran kustantaa kausi toisessa eturivin kotimaisessa golfpyhätössä, Kytäjällä.

Entä oletko harkinnut Espoo Golfia kotikentiksesi? Espoon Golfseuran ja Gumböle Golfin kentille heltiää kauden pelioikeus 849 eurolla, ja myös Keimolan monipuoliseen kenttäkeskukseen pääsee koko kaudeksi pelaamaan alle yhdeksälläsadalla.

Keväällä on saatavana myös toimivia greenfee-tarjouksia: äitienpäivänä pääsee Lakeside Golf Vammalan kiehtoville kentille 35 euron kierrosmaksulla. Lahden Golfissakaan ei ole toukokuun visiittiä hinnalla pilattu, kun kaksi greenfeetä irtoaa 79 eurolla. Oletko ehtinyt tutustua Tammisaaressa Eke Golfin kenttään? Nyt voisi olla sen paikka, sillä kierrokselle pääsee laittamalla 38 euroa jonoon.

Miten olisi osakkeen laita? Golfpisteen Pörssissä myydään Kytäjän O-osaketta 1500 eurolla, ja tämän kauden vastike on jo maksettu. Reissaajalle on tarjolla Katinkulta Golfin osake viikolla 27. Myös tästä on vuoden vastike hoidettu, ja maksettavaa jäisi 300 euroa.

Nordcenterin upeiden Fream- ja Benz-kenttien ja samalla A-osakkeen omistajaksi pääsee 500 eurolla, jos tarttuu ajoissa 5. toukokuuta jätettyyn tarjoukseen.  Sea Golf Rönnäsiin on puolestaan mahdollisuus ostaa osake 10 eurolla; myyjä on valmis neuvottelemaan välirahasta vaihdossa Nevas Golfin, Kymen Golfin tai Vierumäen Cooken osakkeeseen.

Myös välinepuolella tarjonta on runsasta. Pingin putterit tunnetaan laadustaan, ja malliston Sigma G -version saisi käytettynä nyt 80 eurolla. Saman yhtiön kaksi kautta käytettyjä hyväkuntoisia G-sarjan rautoja (5-PW) myydään sen sijaan 260 eurolla.

Wedge-osastolta löytyy muun muassa sellaisia ”työkaluja” kuin Titleist Vokey, Callaway MacDaddy ja Wilson FG Tour, kaikki 65–80 euron haarukassa.

Draiveri-puolelta myynnissä on esimerkiksi modernia tekniikkaa sisältävä vuoden 2017 mallin TaylorMaden M2 (regular/senior) 95 eurolla ja Callawayn uutuusmalliston käyttämätön Mavrik 300 eurolla. Jälkimmäinen on vasenkätinen maila ja siinä on stiff-varsi.

Oletko kantobägiä vailla? Pörssistä löytyy Cobran siisti, värikäs malli hintaan 50 euroa. Viitonen eteen, ja voit lunastaa itsellesi Motocaddy Pro3 -akkukärryt ja vielä samaan hintaan jämäkän Powakaddy-kärrybägin.

Tarjolla on myös paljon muita välineitä, tekstiilejä, kenkiä tai vaikkapa majoituspaketteja. Kaikki nämä löydät Golfpisteen Pörssistä, joten tartu toimeen ja tee kauden parhaat kaupat!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje