18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfpiste Invitational Ringsidessa, tulokset reaaliajassa live scoringin kautta

Vuonna 2006 GP Invitational järjestettiin Vanajanlinnassa. Meneillään draivikisa.

Golfpiste Invitational järjestetään jo kahdeksannen kerran. Kätilöinä toimivat ensimmäisellä kerralla keskustelupalstan aktiiviset Parti ja Pulli-Paavo jotka lähtivät selvittämään, millaista olisi pelata niiden ihmisten kanssa jotka ovat tulleet nimimerkin kautta tutuiksi .

”Ensimmäinen kisa pelattiin Hyvinkäällä. Kuvittelimme saavamme ehkä neljä ryhmää kisaa, väkeä tuli mukaan yli 80. Mukana on paitsi palstalle kirjoittavia harrastajia, myös hyvin paljon niitä jotka joko vain lukevat viestejä tai ovat muuten Golfpisteen kanssa tekemisissä, kuvailee Parti joka kantaa vastuun tämänvuotisesta tapahtumasta Ringsidessa.

Ohjelmassa on 18 reiän tasoituksellinen ja tasoitukseton kierros, joukkuekisa sekä varsin normaalit oheiskisat, pisin sekä suorin drive ja lähimmäksi lippua kahdella eri reiällä.

-Kisan jälkeen syömmme ja pidämme longest drive-kilpailun klubin edustalta kentälle. Mahdollista, jopa todennäköistä on sekin, että illan pimetessä viimeiset pelaavat vielä oman epävirallisen kisansa, Parti maalailee.

Golfpiste osallistuu lukijioidensa omaan kisaan lähinnä henkisen tuen muodossa ja avittaen palkintojen hankinnassa. Uutuutena on se, että kisassa on live scoring Gamebookin iphone applikaation kautta. Kaikille ryhmille annetaan mukaan Applen iPhone jonka avulla ryhmä kykenee seuraamaan henkilökohtaisia ja joukkuetuloksia koko päivän ajan.

-Uskon, että tämä on monille mielenkiintoinen ja mieleenjäävä kokemus. Se helpottaa ratkaisevasti myös lopputulosten laskentaa. Kilpailuun mahtuu vielä. Nimestään huolimatta Golfpiste Invitational on avoin kisa johon voi ilmoittautua henkilökohtaisesti tai valmiilla neljän hengen tiimillä joka pelaa yhdessä. Mikäli pelaajalla ei ole omaa tiimiä, me sijoitamme hänet sopivaan ryhmään, Parti markkinoi.

Golfpiste osallistuu kisaan omalla joukkueella ja raportoi päivän tapahtumista sekä nettisivuillaan kuin myös Golf Digestin heinäkuun numerossa. Tervetuloa mukaan!

Teemu Tyry

Golfpiste Invitational perjantaina 2.7.2010 Ringsidessa:

-Tasoituksellinen ja tasoitukseton henkilökohtainen kisa

-Tasoituksellinen joukkuekisa, kaksi parasta tulosta reikää kohden

-Runsaasti erikoiskisoja

Kilpailumaksuun 55 euroa sisältyy myös rangepallot ennen kierrosta ja lounas

Ilmoittautumiset: Ringsiden caddiemaster: 09-8494940

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje