25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Espoon Tuomarilaan pitch&putt harjoitushalli

Tommi Mäkinen on ollut kehittämässä A-Link Arenan golfkonseptia jóka avataan yleisölle joulukuun alussa.

Tommi

Pelinälkäisille lähiipelin kehittäjille on pian tarjolla oma kenttä talvikaudella Tuomarilassa, lähellä Espoon keskustaa.A-Link Arena on uusi jalkapallohalli josta lohkeaa aikoja myös golfareille. Hallissa on golfiin mainiosti soveltuva pehmeä keinonurmi jota on höystetty kumirouheella. Tilaakin on juhlavasti, 90×50 metriä.

Testattuaan hallia yhteistyökumppaneihin kuuluva Golf Balancen Tommi Mäkinen on varma, että Pitch&Putt-kenttä tulee saavuttamaan suosiota.

”P&P hallissa kunnon alustalla täydentää hauskalla tavalla talvista golfharjoittelua. Chippailu ja puttailu istuvat mahtavasti lyömisen, putti- ja punttitreenin, uimisen ja hiihdon oheen pelituntuman säilyttämiseksi pitkien talvikuukaisien aikana. Lähipeli on tuloksen kannalta tärkeää ja sen eteen kannattaa tehdä töitä. Halligolf antaa kilpailuhenkisille mahdollisuuden laittaa pientä leppoisaa kisaa pystyyn harjoittelun tehostamiseksi. Hallissa wedge puree ja putatessa joutuu aidosti keskittymään. Kovaa ja keskelle”, kannustaa Golf Balancen Tommi Mäkinen.

Ensimmäinen kisa, Golf Balance Winter Invitational, järjestetään kutsuvieraille marraskuun lopulla, jolloin halli ajetaan kunnolla sisään lajiin.

”Hallissa pystytään järjestämään myös monenlaisia tapahtumia ja asiakastilaisuuksia, joissa voi ketterästi tuoda omia tuotteitaan esille ja testata vaikkapa välineuutuksia. Aiomme järjestää marraskuun lopulla ensimmäisen kisan, johon kutsutaan yhteistyökumppaneita, sidosryhmiä ja kanta-asiakkaita. Silloin laitetaan niin pelaajat kuin areenakin tosi testiin”, lupaa Mäkinen. A-Link Arena on pääasiassa jalkapallon talviharjoitteluun sekä muihin talvisiin sisäaktiviteetteihin suunniteltu uusi halli, joka pitää sisällään keinonurmesta tehdyn ja kumirouheella viimeistellyn pelialustan, kahvion, kuntosalin, suihkut ja saunaosaston.

A-Link Arenan Jouni Raki ottaa innolla golfhaasteen vastaan. ”Lähdemme suurella mielenkiinnolla mukaan hankkeeseen. Palloa voi sisätiloissa lyödä tietyn matkaa ja puttaaminenkin onnistuu, mutta paikkaa, jossa voi saada pelinomaista tunnelmaa harjoitteluun, ei ole vielä näkynyt. Odotamme mielenkiinnolla golfareiden vastaanottoa ja kysynnän myötä hallista löytyy varmasti lisää tilaa niin harjoittelulle kuin kisoillekin”, sanoo A-Link Arenan Jouni Raki.

Alkuvaiheessa joulukuussa halli on avoinna golfareille viikottain ja startit ovat välillä 08-14.00 tiettyinä arkipäivinä.

Mikäli kysyntää riittää alusta saakka, on A-Link Arena luvannut lisää vuoroja. Joulukuun viimeisellä viikolla (52) halli on koko viikon golfareiden käytössä ja tuolloin tullaan siellä järjestämään myös kisoja. Kulunut golfkausi 2010 laitetaan pakettiin viimeistään 30. joulukuuta, jolloin halligolfin myötä sulatellaan kinkut ja tortut. Vuodenvaihteen jälkeen on luvassa lisää päiviä golfareiden viikko-ohjelmaan hallissa.

Ryhmille tarjotaan erikoistilauksesta myös sauna- ja kokoustilat sekä catering-palvelut. Arenalta löytyy myös kuntosali.

Lisätietoa Golf Balance Halligolfista saa verkon osoitteesta www.halligolf.fi. Sivut pyritään nostamaan ylös vielä tämän viikon aikana.

Verkkosivujen kautta suoritetaan myös ajanvaraukset ja sieltä löytyvät tiedot vapaista vuoroista sekä mahdollisista lisävuoroista golfareille. Greenfeemaksu tulee aikuisilla olemaan 20 euroa / 9 reikää ja 25 euroa / 18 reikää. Päivägreenfee on 30 euroa. Junioreille 9 reikää kustantaa 10 euroa ja 18 reikää 15 euroa. Päivägreenfee junnuille on 20 euroa.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje